Dinti ficsi intr-o zi: "SKY fast & fixed - Un nou concept terapeutic"

Dinti ficsi intr-o zi: “SKY fast & fixed – Un nou concept terapeutic” (VIDEO)

1

A- IV-a editie „SKY Fast&Fixed Forum” are loc in perioada 17-18 noiembrie la Timisoara si se desfasoara in incinta Centrului Regional de Afaceri, de pe langa Camera de Comert si Industrie a judetului Timis. Evenimentul este creditat de catre Ordinul Tehnicienilor Dentari din Romania cu 20 de puncte EMC(Educatie Medicala Continua).

Peste 450 de specialisti din Romania si strainatate participa la cel mai mare forum in incarcarea imediata a implanturilor dentare.

SKY fast & fixed

“Este un Congres adresat specialistilor din medicina dentara, atat tehnicienilor dentari, dar si medicilor stomatologi cu specialitate implantologie. Astazi putem sa le oferim pacientilor dintii in exact aceeasi zi cu inserarea implanturilor dentare. Practic, perspectiva de a purta o proteza n-ar trebui sa mai inspaiminte pe nimeni, pentru ca astazi exista, si avem experienta clinica de peste 10 ani, aceasta modalitate prin care oamenii pot primi dinti provizorii, dar dinti fixi in aceeasi zi.”,a declarat dr. Florian Obadan, managing partner – Bredent Medical Romania.

SKY fast & fixed

 

SKY fast & fixed: cel mai rapid si sigur tratament german pentru pacientii edentati care vor sa aiba dinti ficsi.
Conceptul SKY fast & fixed dezvoltat impreuna cu specialistii bredent-medical este orientat catre dorintele pacientilor. Este optimizat protetic iar constructia definitiva este posibila cu mai multe variante protetice.
Confortul oferit pacientului de acest tratament este fara egal tocmai prin faptul ca acesta primeste chiar in ziua singurei interventii chirurgicale o constructie fixa, formata cel mai adesea din 10 dinti. Oamenii se pot intoarce imediat la viata sociala, in scurt timp observandu-se o importanta crestere a calitatii vietii.

SKY fast & fixed

“Pe un numar redus de implante, un pacient poate sa primeasca restaurari fixe. Asta este, de fapt, tot conceptul: de a nu mai fi invazivi, de a fi minim invazivi si de a obtine niste rezultate satisfacatoare si estetice si functionale.” a declarat, prof.dr. Emanuel Bratu, sef disciplina restaurari proteice pe Implante – Clinica dentara prof. dr. Bratu.

SKY fast & fixed

“Sunt foarte fericit sa aduc aici, in Timisoara la Forumul “SKY fast & fixed meets SKYonic”, ultima tehnologie in implantologie, ceea ce inseamna sa aducem pacientilor un zambet nou in aceeasi zi a implantului. Asta inseamna o procedura scurta, nedureroasa, vom insera un implant din titaniu in gura pacientului, si in aceeasi zi, cateva zile mai tarziu, el va avea dinti noi in aceesi zi. Noi numit asta restaurare imediata.”, a declarat Wolfgang Lechner, export Sales Manager Germania.

SKY fast & fixed

Un alt avantaj major este ca SKY fast & fixed poate fi oferit pentru un pret fix, foarte simplu de calculat pentru medic si cunoscut de pacient inainte de acceptarea tratamentului.

SKY fast & fixed este revolutionar pentru ca foloseste osul nativ al pacientului si raspunde nevoilor acestuia. Operatiile de augmentare nu mai sunt necesare, scurtandu-se astfel considerabil timpul de tratament si costurile.

“In comparatie cu tehnologia convetionala care implica un timp de vindecare de 3 pana la 6 luni, cateodata chiar mai mult, ei bine aceasta aduce o revolutie mai ales in ceea ce priveste cresterea calitatii vietii pacientului.”,a declarat dr. Florian Obadan, managing partner – Bredent Medical Romania.

SKY fast & fixed

“Avantajele principale sunt ca pacientul vine intr-o clinica, chiar fara dinti, primeste implantele si in principiu cu o buna pregatire a cazului poate sa primeasca dintii provizorii in aceeasi zi. Dezavantajele sunt ca fiind un numkar mai redus de implante, daca unul din ele cedeaza, s-ar putea sa cedeze intreaga restaurare. Cazul trebuie foarte bine planificat, necesita cunostinte si experienta chirurgicala mai mare decat un tratament simplu cu implante, si necesita o infrastructura foarte bine pusa la punct, un laborator performat de tehnica dentara, si un serviciu de radiologie in cladire.”, a spus prof.dr. Emanuel Bratu, sef disciplina restaurari proteice pe Implante – Clinica dentara prof. dr. Bratu.

“In ceea ce priveste costurile, un capitol deloc de neglijat, mai ales in economia noastra de piata, trebuie sa va spun ca da, este un efort, dar in momentul actual nu este un efort atat de mare pe cat si-ar putea inchipui cineva”, a declarat dr. Florian Obadan, managing partner – Bredent Medical Romania.

SKY fast & fixed

“Conceptul Fast&Fixed este legat de un numar cat mai mic de implanturi dentare pe fiecare arcada. Intr-adevar, la maxilar este nevoie de 6 implanturi. La mandibula, pentru ca osul are o alta densitate, acolo este nevoie doar de 4 implaturi, iar pe aceste 4 implanturi, pacientul primeste in prima faza 10 dinti, iar in a doua faza 12 dinti. A doua faza este cea in care pacientul primeste dupa lucrarea provizorie, lucrarea definitiva.”, a declarat dr. Florian Obadan, managing partner – Bredent Medical Romania.

Share.

1 Comment

  1. Pingback: Dinti ficsi intr-o zi: “SKY fast & fixed – Un nou concept terapeutic” (VIDEO) • VoxMedical | Viata si sanatate

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.