Slabire, detoxifiere si relaxare: 3 in 1. Despre ce metoda revolutionara este vorba?

1

Din ce in ce mai multi oameni apeleaza la serviciile saloanelor de infrumusetare pentru masaje, pentru tot felul de tehnici de remodelare corporala, care sa includa detoxifierea organismului si sa ii ajute pe acestia sa slabeasca.

Insa specialistii au gasit solutia la toate cele 3 lucruri pe care ti le poate oferi un astfel de salon: relaxare, detoxifiere si slabire, intr-un singur tip de tratament. Este extrem de benefic pentru organism si are nenumarate avantaje in fata sedintelor de masaj simplu.

Despre ce proces este vorba si unde il puteti obtine?

Este vorba despre sedintele de drenaj limfatic. Drenajul limfatic este o forma de terapie pentru detoxifiere si pentru relaxare, care imbunatateste circulatia limfei, intareste sistemul
imunitar si te poate ajuta sa slabesti rapid, intr-un mod sanatos.

El se poate realiza fie manual, cu ajutorul unui specialist, fie prin intermediul unor aparaturi performante specifice. Drenajul limfatic are o multime de beneficii pentru corpul uman, iar
acesta poate fi gasin in ofertele unor saloane profesionale de remodelare corporala.

Cu ajutorul acestui tip de tratament puteti elimina foarte usor toxinele din corp, puteti combate celulita si elimina starile de balonare, diaree, putand trata si enterocolita. De asemenea, drenajul accelereaza considerabil procesul de slabire.

Cum poti slabi cu ajutorul acestui tip de tratament?

Drenajul confera tesutului un nivel de permeabilitate ridicat, asa incat eliminarea grasimilor este influentata in mod direct. Prin sport sau cu ajutorul unei diete, dar si cu un stil de viata
sanatos, drenajul limfatic poate fi unul dintre cele mai eficiente modalitati de sustinere a organismului intr-o cura de slabire.

O cura de drenaj ar trebui sa contina cel putin 10 sedinte, pentru ca noi sa putem observa cu exactitate rezultatele. De asemenea, intr-un an ar fi recomandat sa urmam 2 sau 3 cure de drenaj.

Asta pentru a permite lichidului limfatic sa faca o „curatenie generala” in organismul nostru. Specialistii spun ca drenajul limfatic asigura o curatire si o regenerare profunda a organismului, scopul principal al acestuia fiind eliminarea toxinelor din corp.

Iata asadar inca o idee de care va puteti folosi atunci cand doriti sa slabiti intr-un timp scurt, sanatos, fara prea mare efort. In acelasi timp va puteti bucura si de relaxare si de o cura
detox si de procesul de slabire rapida. Incercati si voi drenajul limfatic si vedeti ce efecte are asupra organismului vostru!

Share.