Spania a iesit din zona rosie. Ce alte modificari au aparut in lista statelor cu risc epidemiologic

1

Spania a iesit din zona rosie si a intrat in lista tarilor din zona verde. Este una dintre modificarile recente aprobate de Comitetul National pentru Situatii de Urgenta.

Lista tarilor cu risc epidemiologic ridicat intra in vigoare in data de 5 septembrie, ora 00:00. Autoritatile au actualizat lista tarilor cu risc epidemiologic ridicat. Pe lista galbena au intrat Spania, care a iesit din zona rosie si Austria care era in zona verde. Serbia a intrat pe lista rosie.

Cele mai recente modificari

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a actualizat lista statelor cu risc epidemiologic ridicat dupa cum urmeaza:

In zona rosie au intrat Serbia, Estonia, Albania, Tunisia, Mauritius, Jamaica, Liban, Palestina, Belize, Antigua si Barbuda, Suriname si Brunei Darussalam.

In zona galbena au intrat, dupa ce au iesit sin zona rosie, ca urmare a scaderii incidentei: Spania, Liechtenstein si Maroc, iar din zona verde, dupa cresterea incidentei: Norvegia, Austria, Bosnia Hertegovina, Luxemburg, Vietnam si Emiratele Arabe Unite.

Din lista verde fac parte acum Finlanda, Malta, Andorra, Groenlanda si Bonaire, Saint Eustatius si Saba.

Share.

1 Comment

  1. Pingback: Spania a iesit din zona rosie. Ce alte modificari au aparut in lista statelor cu risc epidemiologic • VoxMedical | Viata si sanatate

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.