Specialisti renumiti din Austria, incep colaborarea cu Spitalul de Pediatrie MedLife

0

1766_articolSpitalul de Pediatrie MedLife începe colaborarea cu Asist. Prof. Privat Dozent Dr. Claudia Lill, medic specialist în otorinolaringologie pediatrică din Viena, Austria. În baza colaborării cu MedLife, medicul va efectua atât consultaţii de specialitate cât şi toată gama de intervenţii chirurgicale din specialitatea ORL Pediatrie, împreună cu echipa de medici ai Spitalului de Pediatrie MedLife.În plus, MedLife a încheiat deja un acord de colaborare cu un alt reputat  specialist din Austria, profesor de chirurgie pediatrică la Univeristatea din Viena, ce urmează să înceapă colaborarea în curând.

Dr. Claudia Lill este Asist. Prof. la Universitatea din Viena, coordonator al compartimentului ORL Pediatrie din Spitalul AKH Viena şi va efectua în România o gamă largă de investigaţii şi intervenţii chirurgicale din domeniul O.R.L, printre care: diagnosticul şi tratamentul tulburărilor de auz şi vestibulare, diagnosticul şi tratamentul infecţiilor acute şi cronice ale sinusului, screeningul cancerului, extirparea chisturilor cervicale, esofagoscopii şi îndepărtarea corpilor străini, traheostomii, extirparea glandei submandibulare, diagnosticarea şi îndepărtarea terapeutică a nodulilor limfatici, rezecţia tumorilor, etc.

„MedLife, în calitate de lider de piaţă, facilitează prin aceste colaborări accesul românilor la serviciile celor mai buni doctori din spitale europene cu renume, acasă, în România. Suntem mândri că putem aduce specialişti cu cel mai înalt nivel de pregătire academică şi experienţă operatorie în centre medicale recunoscute la nivel mondial. Prin Sistemul Medical MedLife am dezvoltat această zonă a expertizei internaţionale, care oferă valoare incontestabilă actului medical, atât prin beneficiile aduse pacienţilor cât şi prin know-how-uloferit echipei noastre de specialişti, care au ocazia să facă performanţă alături de aceşti medici valoroşi” a declarat Nicolae Marcu, director general MedLife.

Proiectul de colaborare se va desfăşura pentru o perioadă îndelungată şi va include într-o primă etapă vizite lunare, pentru consultaţii preliminare şi selecţia unor cazuri ce urmează a fi rezolvate chirurgical. În a doua etapă, se vor efectua intervenţiile chirurgicale, la intervale prestabilite împreună cu  medicul.

Asist. Prof. Dr. Claudia Lill va efectua primele consultaţii în România pe data de22 ianuarie 2013.Consultaţiile vor fi asistate şi de un medic român, care va asigura traducerea simultană între pacienţi şi medicul străin, pentru a nu exista bariere de limbaj.

Toţi pacienţii interesaţi se pot programa pentru data respectivă prin Call-Center la 021 9646 şi vor primi toate detaliile referitoare la orarul exact de consultaţii şi costurile aferente.

Spitalul de Pediatrie MedLife este situat pe Str. Zăgazului nr. 7, sector 1, Bucureşti.

Sursa: Televiziunea Medicala

 

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.