Spitalul Premiere – un spital care concureaza cu cele din Szeged sau Viena (VIDEO)

5

Spitalul Premiere este in 2017 cea mai importanta investitie in domeniul medical din vestul tarii si una dintre cele mai importante din Romania.

Grupul de actionari a anuntat ca in 2017 valoarea investitiilor a ajuns la 5 milioane de euro, urmand ca pana la sfarsitul anului 2018 planul de investitii sa fie completat cu inca 3 milioane de euro. Intentia grupului de actionari este sa ofere servicii medicale in cat mai multe specializari, dar si conditii pentru tratamente de excelenta.

Spital Premiere

“E un proiect nou pentru noi, e un proiect vechi pentru Timisoara. De cativa ani se tot abordeaza preluarea acestei cladiri care a fost construita de la inceput ca spital privat si anul acesta s-a finaizat. Apropo de investitii, banca a considerat oportuna creditarea acestei afaceri si noi, cei care ne-am implicat in ea, am demarat procedurile de a dezvolta acest spital, de la un spital de obstetrica-ginecologie la un spital general, care sa poate deservi si alte specialitati chirurgicale si medicale necesare tratarii pacientilor din zona de vest a tarii.”, a declarat Prof. Dr. Prejbeanu Radu, directorul medical al spitalului Premiere.

Spitalul Premiere

“Afluxul catre acest spital a crescut din luna in luna. Ganditi-va ca ne-am muta din 13-14 mai aici, suntem aproape la 6 luni si activitatea aproape s-a dublat.”Dr. Cioată Ionel Trifon.

Spitalul Premiere

Pacientii pot beneficia in Spitalul Première de tratamente in specializarile: chirurgie generala, ortopedie, chirurgie plastica si reparatorie, anestezie si terapie intensiva, cardiologie, dermatologie, gastroenterologie, medicina fetala, neonatologie, neurochirurgie, ortopedie, orl, oftalmologie, pediatrie, urologie.

Spitalul Premiere

“Ma refer aici, pe langa partea de obstetrica-ginecologie, pediatrie, neonatologie, ma refer aici la ortopedie si traumatologie, neurochirurgie, la chirurgie generala, urologie, chirurgie plastica, specialitati medicale, avem un compartiment de specialitati medicale care implica cateva paturi de diabet zaharat, neurologie, cardiologie, si bineinteles un ambulator cu peste 16 cabinete medicale care poate deservi un numar de peste 200 de pacienti pe zi.”, a declarat Prof. Dr.  Radu Prejbeanu, directorul medical al spitalului Premiere.

Spitalul Premiere

“Eu vorbesc acum doar de partea de obstetrica, noi aveam cam 1000 de asteri pe an. Anul acesta preconizam ca o sa avem cam 1500. Suntem aproape la nivelul spitalului Bega. A crescut foarte mult chirurgia ginecologica, ortopedia, chirurgia spinala, urologia, suntem intr-o continua dezvoltare. Pot sa va spun ca in momentul acesta aproape intregul spatiu spitalicesc, e ocupat in proportie de 85, uneori avem zile de 90 la suta.”, a spus  Dr. Cioată Ionel Trifon, directorul medical al spitalului Premiere.

Spitalul Premiere

 

Spitalul Première ofera servicii comparabile cu cele din vest. Tarifele practicate, sunt insa sub cele din occident. De exemplu, o consultatie costa 100 de lei, iar o nastere 680 de lei.

Spitalul Premiere

Eu consider un afrond adus medicinii timisorene sau din partea de vest a tarii. Nu cred ca spitalele din Ungaria sunt si medicii din Ungaria sunt mai profesionisti ca si noi. Sigur ca sistemul nu ne-a ajutat si faptul ca nu s-au mai facut investitiile in sistemul de stat care sa tina pasul cu tehnologia si numarul majre de pacieti care sunt tratatti in conditii in care nu sunt cele dorite de pacient sau au determinat pacientii sa mearga dincolo. Dar acest lucru sper sa il oprim si prin activitatea pe care o desfasuram sa dovedim ca cel mai aproape spital vestic Spitalul Premiere si nu spitalele din Szeged, Debrecen si Budapesta.” a declarat Prof. Dr. Prejbeanu Radu, directorul medical al spitalului Premiere.

Spitalul Premiere

Spitalul Premiere este un proiect care a avut un ritm de dezvoltare foarte rapid datorita cererii foarte mari de servicii medicale private din partea romanilor. Cele mai importante doua valori pe care unitatea spitaliceasca le are in relatia cu pacientii sunt: tratamente corespunzatoare corecte si realizate cu profesionalism, confort si atentie pentru perioada de recuperare.

Spital Premiere

In prezent, din grupul de actionari fac parte medici cunoscuti pentru rezultatele profesionale foarte bune si cu o reputatie consolidata in randul pacientilor: Prof. Dr. Prejbeanu Radu, Dr. Cioata Ionel Trifon, Dr. Bran Daniel, Dr. Muresan Bogdan, Dr. Simedrea Voicu, Dr. Negoescu Dan, Dr. Dorneanu Florin.

Share.

5 Comments

  1. Pingback: Spitalul Premiere – un spital care concureaza cu cele din Szeged sau Viena (VIDEO) - voxmedical

  2. Ma intereseaza daca au endoscoape de ultima generatie(gastroenterologie),precum prof.Tantau de la Cluj…???

  3. Pingback: Centru de pregatire in chirurgia genunchiului pentru rezidentii din strainatate (FOTO/VIDEO) • VoxMedical | Viata si sanatate

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.