Spitalul Victor Babes Timisoara – vine moda… renovarii!

0

Se strang bani pentru renovarea Sectiei de Pneumologie de la Spitalul Victor Babes Timisoara, printr-un targ de moda. Ce nume participa la Off/ Opera Fashion Fair? Vezi programul evenimentului!

Retineti! Accesul la targul de creatii vestimentare dedicat pentru Spitalul Victor Babes Timisoara este deschis tuturor, insa se face printr-o donatie de 20 de lei.

Evenimentul caritabil dedicat pentru Spitalul Victor Babes Timisoara va avea loc duminica, 13 septembrie, la Swiss House (bd. Vasile Parvan 1-3), cu incepere de la ora 10. In cadrul targului Off/Opera Fashion Fair participantii vor putea viziona si achizitiona, pe intreg parcursul zilei, creatiile vestimentare expuse de designerii participanti.

Designerii Louis Purple, Miryana Babici (Cataleya XXI), Neli Grimm, Sebastian Roncea, Daniela Ianka Racovita, Lavinia Ilies, M.D.Burnette, Artizana, Reizner, Onibon, T`esha, Laura Chirita, Tudor Personal Tailor, Ana Cioclov, Diana Luce, Teodora Mot, Dana Simionescu, Mihaela Motisan, Alexandru Pop au ales sa participe la acest eveniment, iar creatiile lor vor putea fi admirate, achizitionate sau castigate in cadrul unei tombole.

Mai mult, fotografii Pao Alex, Raul Simon, George Mihes, Zsolt Gabriel Horvath, Mihai Toth, Ancira Adeon, Florescu Andrei, George Bufan si Razvan Vitionescu vor fi şi ei prezenţi la evenimentul dedicat unitatii sanitare – Spitalul Victor Babes Timisoara – cu o expoziţie foto cu vanzare.

Pe tot parcursul zilei, muzica va fi asigurata de DJ Sean Norvis, Victor Diaz si Cristian Ștefan. Seara se va incheia cu un show de muzica live sustinut de formatiile Evergreen si Vicentiu & Leo.

Programul evenimentului dedicat pentru Spitalul Victor Babes Timisoara

afis-targ-de-moda (1)Ora 10 – deschiderea targului, oficializata de catre un reprezentant de la Spitalul Victor Babes din Timisoara;
Ora 17 – show de salsa prezentat de dansatori profesionisti, dar si un moment de vals sustinut de Fundatia Balul Vienez de la Timisoara;
Ora 18 – startul prezentarilor de moda ale designerilor participanti la targ.
Ora 20 – va incepe tombola la care fiecare participant la eveniment va fi inscris automat, si in cadrul careia va putea caştiga premii puse la dispozitie de catre designerii prezenti la targ. Printre acestia se regasesc atat designeri locali, cat si branduri internationale. Unul dintre aceste branduri urmeaza sa isi lanseze, in premiera, noua colectie de toamna-iarna (pentru Timisoara) chiar in cadrul evenimentului
Ora 20:30 – se va da startul unei licitatii de fotografii semnate Alfred Weissenegger, fotograf cu renume mondial.

Toate fondurile rezultate in urma evenimentului vor fi folosite exclusiv pentru renovarea Sectiei de Pneumologie de la Spitalul Victor Babes Timisoara.

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.