Start la repartitia pe clinici de indrumare si stagii de pregatire a medicilor confirmati in rezidentiat!

Start la repartitia pe clinici de indrumare si stagii de pregatire a medicilor confirmati in rezidentiat!

0

Marti, 16 decembrie, incepe repartitia pe clinici de indrumare si stagii de pregatire a medicilor confirmati in rezidentiat in domeniile medicina, medicina dentara si farmacie – sesiunea 23 noiembrie 2014, si care au ales pentru pregatire Centrul Universitar Bucuresti. Activitatea se va incheia vineri, 19 decembrie 2014.

Repartitia – lista unitatilor de indrumare metodologica

Lista unitatilor de indrumare metodologica care pot fi alese, in ordinea descrescatoare a punctajelor obtinute la concurs, in Centrul Universitar Bucuresti, pentru fiecare specialitate in parte, poate fi consultata aici. Medicii rezidenti din reteaua Ministerului Apararii Nationale si a celorlalte ministere cu retea sanitara proprie vor alege unitatea de indrumare metodologica impreuna cu ceilalti rezidenti, conform programarii pe zile, ore si specialitati.

Medicii rezidenti vor primi la repartitie trei adrese – adresa de stagiu cu care se vor prezenta la unitatea sanitara la care au fost repartizati pentru efectuarea primului stagiu, adresa catre unitatea angajatoare, adresa de indrumare metodologica pentru toata durata pregatirii in rezidentiat pe care o vor prezenta coordonatorului de rezidentiat in specialitatea in care sunt confirmati rezidenti, dar si carnetul de rezident, precum si un set de etichete personalizate care trebuie lipite pe fiecare pagina a carnetului.

Pentru medicii si farmacistii confirmati rezidenti care au ales Centrul Universitar Bucuresti pentru pregatire, repartitia va avea loc in Str. George Vraca nr. 9, sector 1, conform programarii pe zile, specialitati si ore.

Rezidentii de medicina de familie vor prezenta la repartitie acceptul de primire al medicului primar, de la unul din cabinetele medicale individuale din lista, sub indrumarea caruia urmeaza sa efectueze pregatirea. Vezi lista cabinetelor medicale individuale din Centrul Universitar Bucuresti, care pot fi alese pentru specialitatea medicina de familie.

Directiile de Sanatate Publice au venit cu precizari legate de repartitia pe clinici de indrumare si stagii de pregatire – unde are loc, de la ce ora, ce acte trebuie aduse.

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.