Stem SURE va asteapta la Baby Expo

Stem SURE va asteapta la Baby Expo

0

799_articolStem SURE, compania danezăde recoltare a celulelor stem, vă aşteaptă la Baby Expo în perioada 8-11 decembrie 2011.

Toate contractele încheiate pe perioada târgului Baby Expo beneficiaza de 50% reducere din preţul procesarii ţesutului ombilical.

Stem SURE vă aşteaptă, în perioada 8 -11 decembrie 2011 la Sala Polivalentă, Bucureşti, standul cu numărul E01, între orele 10.00 – 19.00, să beneficiaţi de preţul special pregătit pentru această expoziţie.

Banca Daneză  are o prezenţă de aproape 10 ani în domeniul recoltării de celule stem ombilicale, anul acesta, Stem SURE fiind recunoscută de către autorităţile române drept cea mai performantă companie de procesare şi stocare celulelor stem din România.

Echipa Stem SURE vă aşteptă la standul E01 pentru a discuta despre recoltarea de sânge placentar şi ţesut ombilical, pentru a vă prezenta cele mai noi concluzii ale oamenilor de ştiinţă şi pentru a afla beneficiile deciziei de a recolta preţioasele celule stem.

Stem SURE furnizează cel mai rapid rezultat al procesării celulelor stem – în medie 36h de la naştere, utilizând separarea celulară, dubla procesare, stocare în recipient bicompartimentat asimetric ca standard, soluţii pentru recoltare în condiţii de urgenţă, transport rapid cu avionul, fără scanare cu raze X, cip de monitorizare, cod unic de urmărire,  triplă asigurare pentru situaţii de insolvenţă, oferind şi testarea HLA şi transport gratuit al probei pentru utilizare, asigurare medicală pentru terapii cu celule stem, diferite variante de plată şi premize pentru a deveni prima companie din Europa ce va oferi pacienţilor săi multiplicarea celulelor stem.

Stem SURE stabileşte permanent noi standarde de calitate pentru piaţa din România, calificându-se astfel ca prima opţiune pentru părinţii ce caută servicii moderne şi de calitate.

Dr. Bogdan Ivanescu, Preşedinte Stem SURE:Nu suntem la prima acţiune de acest gen şi vom fi prezenţi şi în continuare la cele mai importante evenimente medicale sau educaţionale, care ne vor apropia de parinţii care au nevoie de noi şi care îşi doresc un viitor lipsit de griji pentru copiii lor. Vom veni mereu în întâmpinarea acestora şi vom face orice efort pe care îl consideram necesar din partea noastră pentru a va ajuta să le asiguraţi copiilor dumneavoastră o viaţă mai frumoasă, mai sănătoasă, mai lungă şi mai fericită.”

www.stemsure.ro

Sursa: Televiziunea Medicala

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.