Strandul termal din Tasnad, un colt de paradis (VIDEO)

1

Strandul termal din Tasnad a devenit neincapator pentru turistii care au ales sa isi petreaca aici sfarsitul de saptamana. In timp ce unii se bucura de efectele benefice si curative ale apei balneare, altii au ales aceasta locatie pentru a scapa de stresul impus de restrictiile de peste hotare.

“In primul rand am ales aceasta statiune pentru ca in majoritatea tarilor europene sunt tot felul de restrictii in momentul de fata si sincer, mi-ar fi fost frica sa ajung in Grecia, unde planuiam sa merg si sa trebuiasca sa fac un test sau sa vii sa stai in carantina, era o situatie foarte neplacuta si am ales sa vin aici si sincer, nu-mi pare absolut deloc.”

Tasnad

“E mai neconventionala, e mai traditionala in sensul ca se sta pe iarba, se sta pe sezlong adica cumva e fara fite. Apa, bineinteles, nu o gasesti peste tot, mai nou, purcelul si tot ce este, ai o gramada de optiuni, restaurante, terase, tot ce vrei.”

Tasnad

“Am veit cu copiii, este un loc foarte frumos, ai tot ce-ti trebuie, multa verdeata, multe restaurante, multe terase, apa rece, apa calda, tot ce este nevoie pentru un weekend frumos.”

Tasnad

In intampinarea clientilor, hotelierii au facut pachete speciale care includ cazare, masa, piscine interioare si mancaruri pemtru toate gusturile.

“Clientii au hotarat sa ramana mai aproape de casa, deoarece cu pandemie este destul de greu sa mergi foarte departe. In ultimele weekenduri s-a creat o aglomeratie foarte mare si ne bucuram foarte mult, deoarece suntem ocupati 90% din capacitate. Preturile incep de la 160 de lei, o camera de 2 persoane, apartament la 380 de lei, la 280 de lei avem apartamente si camere super dotate la 210 lei. Mancarea, va stam la dispozitie cu niste meniuri traditionale, dar si mai extravagante, de exemplu un cotlet de vita cu foita de aur, purcelus la rotisor, facem in fiecare weekend, sambata si duminica.”, a spus Mirela Varga, administrator hotel.

Tasnad

Pandemia a adus mai multi clienți decat se așteptau autoritatile locale.

“Principalul nostru atu este apa termala. Apa nostra termal;a izvoreste si ajunge in bazine la 74 de grade Celsius, este o apa cu un grad de mineralizare foarte ridicat si din toate analizele facute de specialistii in balneologie si ape termale, proprietatile ei sunt chiar indicate pentruboli reumatismale, de piele si ale spectrului genital. In acest an, pana la nceputul lunii iulie, in Tasnad, am avut cu 40 de turisti mai mult decat in 2019 ca si an de referinta.”, a spus Adrian Farcău, primar Tășnad.

Biletele de intrare la cele 3 bazine cu apa termala sunt cuprinse intre 25 si 15 lei, iar intrarea pentru copiii de pana la 6 ani este gratuita.

Share.

1 Comment

  1. Pingback: Strandul termal din Tasnad, un colt de paradis (VIDEO) • VoxMedical | Viata si sanatate

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.