Studenții mediciniști din anii terminali pot participa, în premieră, la simularea examenului de Rezidențiat

0

225_articolÎn data de 16.10.2010 , Societatea Studențească de Chirurgie din România, în colaborare cu UMF Carol Davila Bucuresti si celelalte Universități de Medicină din România, va organiza Simularea Națională a Examenului de Rezidentiat – prima editie.

Prin această inițiativă, inițiatorii acestei acțiuni vor, ca într-un cadru cât mai organizat, să vină în sprijinul cât mai multor studenți de ani terminali ce doresc să-si verifice cunostintele, conform subiectelor puse la dispozitie din toată materia. 

Se va urmări indeaproape metodologia actuală a examenului, simularea desfăsurându-se simultan in toate centrele universitare medicale din Romania: Arad, Brasov, București, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Galați, Iași, Oradea, Sibiu, Târgu Mureș, Timișoara.

Aceasta este una dintre cele mai importante și de anvergură acțiuni de până acum, pentru sprijinirea mediciniștilor ce sunt în pragul susținerii examenului de rezidentiat!

Confirmarea participării, înscrierea și plata cheltuielilor de organizare de 20 RON, se fac pe site-ul http://rezidentiat.sscr.ro  , până joi, 7 octombrie, ora 23:59.

Sursa: Televiziunea Medicală

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.