Studiu: ce servicii solicităm în domeniul recuperării medicale și sportive? Kinetoterapia și masajul, pe primele locuri

0

masajKinetoterapie și masaj, apoi fizioterapie! Sunt cele mai frecvente tipuri de servicii, din domeniul tratamentelor de recuperare medicală și sportivă, solicitate de respondenții la un studiu realizat de una dintre cele mai moderne clinici din domeniu din România.

Analizând nevoile de tratament ale respondenților la studiu, în următoarele șase luni, cele mai frecvente tipuri de servicii sunt reprezentate de kinetoterapie (22% din totalul răspunsurilor înregistrate pentru această întrebare), masaj (22%), fizioterapie (17%), terapie manuală (11%), precum și tratamentele de refacere și recuperare sportivă (10%), se arată în sondajul de opinie efectuat, pe parcursul lunii noiembrie, de Kinetic Sport & Medicine.

Pacienții acordă o importanță foarte mare recomandărilor primite din partea membrilor familiei, prietenilor, colegilor de serviciu, atunci când trebuie să selecteze o clinică pentru efectuarea tratamentelor de recuperare medicală și/sau sportivă.

Totodată, reputația kinetoterapeuților, prețurile practicate și beneficiile obținute în urma tratamentelor de recuperare reprezintă pentru pacienții care au participat la acest studiu criterii importante în alegerea unei clinici de recuperare medicală și/sau sportivă, în general.

Invitația de a participa la studiu și de a completa chestionarul a fost lansată către pacienții care au beneficiat de cel puțin un tratament în cadrul clinicii, pe parcursul ultimelor 12 luni. “Chestionarul a inclus un număr de zece întrebări și a fost astfel conceput încât să sintetizeze feedback-ul pacienților în legătură cu serviciile de recuperare medicală și sportivă oferite în cadrul clinicii Kinetic Sport & Medicine, precum și gradul de satisfacție al acestora cu privire la colaborarea avută cu echipa noastră”, a declarat Gelu Cosma, kinetoterapeut și managerul clinicii amintite.

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.