Suspendare temporară de activitate la CJAS Timiş

0

372_articolCasa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Timiş  informează toţi asiguraţii judeţului că în zilele de joi 13 şi vineri 14 ianuarie 2011, se suspendă activităţile de plată în numerar a contribuţiei de asigurări sociale de sănătate şi de eliberare a adeverinţei de asigurat, din motive tehnice derivate dintr-o sursă externă competenţelor noastre, respectiv platforma care gestionează bazele de date ale SIUI.

Pentru situaţiile de urgenţă CJAS va elibera adeverinţe de asigurat provizorii pentru o lună, astfel încât drepturile asiguraţilor să nu fie afectate.

În această perioadă persoanele fizice nesalariate care au obligaţia de plată a contribuţiei de asigurări sociale de sănătate, la casa de asigurări de sănătate pot face această plată, prin virament sau prin mandat poştal în conturile deschise pe seama caselor de asigurări de sănătate la Trezoreria Statului.

Începând cu data de 17 ianuarie a.c., activitatea Casei de Asigurări de Sănătate se va desfăşura  după programul normal de lucru cu asiguraţii.

Conducerea CJAS Timiş le mulţumeşte tuturor asiguraţilor pentru înţelegere şi îi asigură că la finalizarea perioadei de optimizarea a bazelor de date, sistemul informatic va asigura reducerea timpilor de aşteptare la ghişeele casei  de asigurări de sănătate pentru toate activităţile care nu au fost preluate pentru procesare electronică.

Sursa: CJAS Timiș – comunicat de presă

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.