Sute de viitori candidati la Medicina pot experimenta, peste cateva zile, emotiile admiterii!

0

Peste cateva zile, se da startul inscrierii candidatilor la simularea concursului de admitere la Medicina!

Universitatea de Medicina si Farmacie din Craiova organizeaza simularea concursului de admitere la disciplinele de concurs pentru admiterea la programele de studii Medicina, Medicina Dentara, Farmacie, Moase, Asistenta Medicala Generala, Tehnica Dentara si Balneo-fiziokinetoterapie si recuperare.

Institutia precizeaza ca inscrierea candidatilor la simularea concursului de admitere se va face la secretariatele Facultatilor in perioada 9 – 12 mai, intre orele 10 si 14.

Actele necesare inscrierii la simularea concursului de admitere sunt:
– o cerere tip de inscriere;
– o copie xerox a cartii de identitate;
– chitanta doveditoare a platii taxei de inscriere (100 de lei, suma care trebuie achitata la secretariat in momentul inscrierii candidatului).

La simularea concursului de admitere la Medicina vor participa maximum 300 viitori candidati, in ordinea inscrierilor.

Pentru sustinerea simularii ce se va desfasura, sambata 14 mai, orele 10, repartitia pe sali a candidatilor va fi afisata la avizierul institutiei in ziua premergatoare examenului si pe pagina de web alocata simularii.

Accesul candidatilor in sala de concurs este permis cu maximum o ora inainte de inceperea probei. Pentru a avea acces in sala de concurs, candidatii trebuie sa aiba asupra lor cartea de identitate si un pix cu mina de culoare neagra.

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.