Televiziunea Medicala, nominalizata la Gala Medica 2014: votati-ne!

Televiziunea Medicala, nominalizata la Gala Medica 2014: votati-ne!

0

Nominalizare onoranta, la categoria Presa audio-video, pentru Televiziunea Medicala, la Gala Medica 2014, organizata pe 25 iunie de Colegiul Medicilor din Romania. Materialul propus de Televiziunea Medicala, “Medici rezidenti din Romania participa la Timişoara la cursuri de artroscopie live”, a fost postat pe pagina Gala Medica 2014, iar vizitatorii isi pot exprima acolo optiunea pentru el: votati-ne!

Urmariti materialul “Medici rezidenti din Romania participa la Timişoara la cursuri de artroscopie live”, difuzat în 2013, cu care Televiziunea Medicala concureaza la Gala Medica 2014.

Televiziunea Medicala concureaza, la Gala Medica 2014, alaturi de Realitatea Tv, Radio Romania, de Informatia TV Satu Mare si Pagina Medicala.

”Juriul concursului alege dintre înscrieri şi propuneri nominalizarile la fiecare categorie. Acestea sunt postate pe site-ul Galei, iar vizitorii îşi pot exprima optiunile prin vot. La fiecare categorie vor exista doi caştigatori. Unul va fi ales de juriu, iar al doilea de voturile publicului. Daca juriul şi publicul aleg acelaşi caştigator, premiul publicului va merge catre al doilea clasat”, au anuntat organizatorii Gala Medica 2014.

Juriul la Gala Medica 2014 este format din personalitati ale vietii medicale din Romania: prof. dr. Vasile Astarastoae, preşedintele Colegiului Medicilor din Romania, dr. Constantin Carstea, dr. Gheorghe Borcean, dr. Calin Bumbulut, vicepreşedinti ai Colegiului Medicilor din Romania, si dr. Viorel Radulescu, secretar general al Colegiului Medicilor din Romania.

gala 2

Formularul de votare la Gala Medica 2014 este accesibil AICI.

Indiferent daca ne votati sau nu la Gala Medica 2014, va multumim pentru faptul ca ne urmariti, va multumim pentru opiniile formulate, comentariile postate pe site-ul Televiziunea Medicala, Like-urile pe Facebook si e-mail-urile trimise, va apreciem observatiile si incercam sa le ranspunem in practica. Dorim ca Televiziunea Medicala sa fie, pentru dumneavoastra, cea mai avizata sursa de informatii în domeniu!

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.