Terapia Bowen pentru jurnalisti

0

592_articolTerapia Bowen este o terapie alternativă relativ nouă în România. S-a făcut cunoscută pe plan mondial datorită rezultatelor foarte bune care se obţin prin intermediul ei. Dorim să o facem la fel de cunoscută şi în România. Cei mai potriviţi în a o pune în lumina la adevărata valoare, sunt jurnaliştii. În acest sens s-a demarat o campanie de popularizare în rândul mass-media.
Toţi jurnaliştii interesaţi de terapiile alternative şi de nou care doresc să beneficieze de Bowtech în cadrul acestei campanii, sunt invitaţi la centrul din Bulevardul Decebal. Aici vor avea posibilitatea să cunoască cu adevarat beneficiile acestei terapii minunate.

Ce este tehnica Bowen?

Tehnica Bowen prezintă unul dintre cele mai profunde concepte terapeutice existente în lume, în prezent. Are la bază  teoria conform căreia, odată ce s-a realizat relaxarea totală a corpului, se activează abilitatea proprie organismului de a redresa orice problemă a corpului şi a minţii, prin readucerea acestora la echilibru şi armonie. Fiecare în parte, suntem unici, deci şi afecţiunile de care suferim pot avea maifestări diferite. Cu toate acestea, există un “doctor interior” ce va şti exact unde este problema şi cum să o rezolve. Prin aplicarea terapiei, capacitatea de auto-vindecare va fi reactivată, declanşandu-se un proces intens de refacere a întregului corp.

In ce consta terapia Bowen?

Un tratament Bowen constă în aplicarea unor mişcări delicate, efectuate cu degetele, pe anumite puncte specifice de pe corp. Există pauze de câteva minute între secvenţele de mişcări; acestea sunt foarte importante şi necesare pentru a oferi corpului posibilitatea de a prelucra mesajele transmise prin intermediul sistemului nervos periferic.

Cat dureaza o sedinta si la cat timp se face?

Durata unei şedinţe este intre 40 si 60 minute. Se face la un interval de o săptămână. În perioada dintre şedinţe, organismul va fi într-o continuă activitate de refacere.

Cine poate beneficia de Bowtech?

Terapia Bowen este potrivită şi folositoare oricui, de la nou-născuţi la persoane în vârstă. Oferă alinare sportivilor, femeilor însarcinate şi persoanelor cu nevoi speciale. Se adresează organismului la toate nivelurile: fizic, chimic, mental şi emoţional şi dă rezultate în tratarea afecţiunilor acute, cronice, neurologice sau psiho-somatice.

În ce afecţiuni este eficientă terapia Bowen?

Afecţiunile în care Bowtech da rezultate bune,  sunt: 

– probleme scheleto-musculare şi articulare (accidentari sportive, sciatica, umăr inţepenit, probleme la genunchi, luxaţii ale gleznei, restricţie de mişcare a gâtului, dureri de spate, boli profesionale, etc)

– afecţiuni ale organelor interne (probleme la rinichi, ficat, vezica biliară, stomac şi intestine, etc)

– infertilitate, chisturi ovariene şi fibroame uterine

– dezechilibre hormonale şi emoţionale

– stres şi oboseală cronică

– migrene şi dureri de cap

– afecţiuni respiratorii, bronşite şi astm

– boli ale sistemului imunitar

– sechele dupa accidente vasculare

– alergii, rinite

– enuresis (incontinenta nocturna la copii)

– afecţiuni neurologice

De asemenea, putem spune ca tehnica Bowen este o modalitate complementară, în sensul că potentează şi complementează tratamentele alopate, fără ca efectele sale să fie influenţate de acestea.

comunicat de presa

Sursa: Televiziunea Medicala

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.