Tiroida daca este tratata corespunzator poate permite sarcina

Tiroida – daca este tratata corespunzator, poate permite sarcina (VIDEO)

1

Tiroida astazi face parte din analizele uzuale. Cand vorbim de o femeie de peste 20 de ani care nu are niciun simptom, dar care nu poate avea o sarcina pe cale naturala, atunci este bine sa isi faca analizele pentru tiroida. Atunci cand se depisteaza o problema la nivelul restectiv, in 99 la suta din cazuri se poate trata.

“Cu ajutorul medicului endocrinolog, la cea mai mare parte a cazurilor, cand avem probleme endocrinologice, adica modificare la TSH, FT4, T3, cu tratamentul corespunzator de la medicul specialist de endocrinologie, se rezolva, vin la nivelul normal, sub pragul maxim, si in momentul respectiv putem sa obtinem o sarcina. Este partea usoara, adica pur si simplu a fost o neglijenta din partea pacientei, care nu a verificat hormonii teroidieni, poate sa obtina o sarcina fara nicio problema. 

Dupa ce vedeti ca dupa un an de zile nu ati obtinut sarcina pe cale naturala, mergeti la un medic imediat.”, a spus Dr. Andreas Vythoulkas medic specialist obstetrica-ginecologie, cu competente in infertilitatelaparoscopie, ecografie, histeroscopie si colposcopie.

Dr. Andreas Vythoulkas, contributor Televiziunea Medicala

andreas-vythoulkas

Dr. Andreas Vythoulkas este medic specialist obstetrica-ginecologie, cu competente in infertilitatelaparoscopie, ecografie, histeroscopie si colposcopie.

Absolvent al Masteratului din cadrul Clinicii Genesis din Atena, sub coordonarea cunoscutului Dr. Pantos, Dr. Vythoulkas a dobandit expertiza si compentente in probleme de infertilitate si, implicit, in domeniul tehnicilor de reproducere umana asistata.

In prezent, Dr. Vythoulkas este doctorand in Obstetrica-Ginecologie, cu specializare in endometrioza si infertilitate. Doctorul Andreas Vythoulkas este reprezentant in Romania al Clinicii Genesis Atena (Grecia) si detine statutul de membru al Societatii Elene de Obstetrica si Ginecologie si al Federatiei de Medicina Fetala din Londra (Marea Britanie).

https://www.facebook.com/andreas.vythoulkas.md/

Share.

1 Comment

  1. Pingback: Tiroida – daca este tratata corespunzator, poate permite sarcina (VIDEO) • VoxMedical | Viata si sanatate

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.