Transforma-ti zambetul cu Invisalign. Alternativa aparatului dentar clasic (VIDEO)

1

Invisalign este un tratament ortodontic modern si reprezinta ortodontia mileniului III. Este vorba despre un aparat total transparent. Pacientul are posibilitatea sa il dea jos, astfel incat sa se igienizeze, sa manance normal. Spre deosebire de tratamentul cu bracketi, acesta este un tratament digital. Toate masuratorile sunt facute intr-un soft, intr-un computer, totul este mult mai precis.

Pentru un astfel de tratament este necesara vizita, o data la trei luni, la medicul specialist.

Cu Invisalign, pacientul are posibilitatea sa vada de la inceput rezultatul final si perioada in care ar trebui sa poarte acest aparat. Invisalign se poarta 22 de ore pe zi. Este extrem de confortabil. Spre deosebire de un aparat fix, pacientul poate sa dea jos aparatul din gura, sa manace si sa il puna la loc. Chiar si cand poarta aparatul, nu se vede nimic. Fortele sunt foarte mici, fiind un tratament digital, cantitatea de forta de care e nevoie e impartita pe mai multe etape, astfel incat nici tesuturile inconjuratoare sa nu fie afectate.

Tratamentul este format dintr-un sir de gutiere pe care pacientul le poarta cate doua saptamani si fac cate o miscare din aproape in aproape, pana la rezultatul final.

Deseori, la finalul unui tratament cu bracketi, pacientul prezinta demineralizari, carii, igiena este mult mai greoaie. De aceea noi optam pentru pacientii nostri, cam in 90% din cazuri, pentru acest gen de aparat, mai ales ca pretul este comparabil cu cel al unui aparat cu bracketi.

“Doctorul Widu a introdus prin Clinicile Smile Factory in Romania, alaturi de acest tratament cu Invisalign si un sistem de monitorizare, Dental Monitoring, asta inseamna ca pacietul primeste, alaturi de gutiere si o aplicatie pe care el o are pe telefonul mobil, iar o data la doua saptamani isi face niste poze cu aceasta aplicatie. Aceste poze ajung intr-un centru IT in Paris, unde sunt prelucrate, iar noi primim informatii foarte precise, legate de evolutia tratamentului. Avem o experienta de peste 1500 de cazuri. Domnul doctor Widu are statut Platinum Invisalign, ceea ce ne permite, in momentul de fata, sa tratam aproape orice fel de anomalie cu acest aparat”, spune dr. Teodora Szomoru, specialist Invisalign.

Smile Factory: https://www.facebook.com/smilefactoryromania/

100%
100
Super!
  • 10
Share.

1 Comment

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.