Tratamentul de micropigmentare a scalpului, lansat in premiera in Romania

Tratamentul de micropigmentare a scalpului, lansat in premiera in Romania

0

1846_articolClinica de estetică medicală SlimArt a introdus, în premieră în România, tratamentul de micropigmentare a scalpului. Viorel Lis a fost prima persoană publică care s-a supus acestui tratament revoluţionar, pentru a scăpa de calviţie! Tratamentul a fost efectuat de către maestrul Moshe Alul, cel mai reputat tattoo artist din Israel şi inventatorul tehnicii de micropigmentare a scalpului, cu ajutorul unui Roller cu 56 de ace.

Tratamentul de micropigmentare a scalpului reprezintă o soluţie imediată pentru persoanele care suferă de calviţie (chelie) sau alopecie (căderea părului), bărbaţi sau femei, indiferent de vârstă. Tratamentul este nonchirurgical, noninvaziv, nu are reacţii adverse şi nu necesită perioada de recuperare, constituind o alternativă viabilă pentru intervenţia de transplant de păr. Micropigmentarea scalpului recreează aspectul de foliculi de păr naturali, prin introducerea de pigmenţi minerali în piele, combinaţi pentru a se potrivi perfect nuanţei naturale a părului. Rezultatele sunt imediate şi permanente, după o singură şedinţă de tratament, ce durează aproximativ 45 de minute.

Maestrul Moshe Alul, cel mai renumit tattoo artist din Israel şi inventatorul tehnologiei de machiaj permanent Oron 57, a obţinut patentul pentru un dispozitiv revoluţionar: Rollerul, pentru micropigmentarea scalpului sau colocvial, tatuajul pentru chelie. Rollerul este proiectat cu 56 de ace, minimizează durerea şi facilitează efectuarea tratamentului de micropigmentare a scalpului, reducând timpul de lucru cu 80% comparativ cu tratamentul clasic cu un singur ac. Prin simpla manevrare rapidă a rollerului pe scalp, este recreat aspectul de foliculi de păr naturali, distincţia dintre foliculii de păr reali şi cei recreaţi fiind practic imperceptibilă. Inovaţia constă în faptul că tratamentul de micropigmentare a scalpului cu Rollerul durează numai 45 de minute, este necesară o singură şedinţă de tratament, iar efectul este permanent, neexistând riscul de decolorare a pigmenţilor, spre deosebire de tratamentele clasice cu un singur ac, ce durează aproximativ 3 ore, fiind necesare minim 6 şedinţe de tratament.

„Tratamentul de micropigmentare a scalpului se adresează persoanelor care suferă de calviţie, alopecie sau care vor să acopere cicatricile restante în urma procedurii chirurgicale de transplant de păr. În cazul persoanelor cu păr rar, tratamentul estetic de micropigmentare a scalpului acoperă regiunile problematice, fără păr, şi creează aspectul de păr des.”, declară maestrul Moshe Alul. „Tratamentul de micropigmentare a scalpului îmbunătăţeşte considerabil înfăţişarea şi încrederea persoanelor care se confruntă cu lipsă sau căderea părului”, adăugă Alul.

Tehnologia pentru micropigmentarea scalpului respecta cele mai stricte standarde de calitate şi este certificata oficial de autorităţile medicale din Europa (Comisia Europeană). Căderea părului este cea mai frecventă afecţiune cu care se confruntă bărbaţii, cu preponderenta, dar şi femeile, fiind cauzată de factori genetici şi hormonali. Alopecia se manifestă la bărbaţi încă de la vârsta de 20-30 de ani, îmbătrânindu-i prematur, şi poate genera complexe severe. Intervenţia chirurgicală de transplant de păr implica numeroase riscuri: grefele de păr pot să nu fie acceptate de scalp, cicatricile rămase în urma tratamentului, infecţii, aspectul nenatural al părului. Tratamentul de micropigmentare a scalpului se dovedeşte a fi o soluţie ideală, imediată şi accesibilă, pentru toţi cei care se confruntă cu lipsă sau căderea părului!    

Clinica de estetică medicală SlimArt, cu 2 sedii ultracentrale în Floreasca şi Lahovari, pune la dispoziţia clienţilor o gamă largă de tratamente de înfrumuseţare facială şi corporală, unice în România: tratamentul de micropigmentare a scalpului, epilare definitivă, machiaj semipermanent, tratamente estetice cu botox şi acid hialuronic, mezoterapie, tratamentul acneei sau diferitelor afecţiuni ale pielii, rejuvenare facială şi proceduri avansate de remodelare corporală.

Contact: alexandra@slimart.ro

http://youtu.be/gb5k_9tciks

Sursa: Televiziunea Medicala

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.