Infectiile netratate distrug trompele (VIDEO)

Infectiile netratate distrug trompele (VIDEO)

1

Cand vorbim de infertilitate, la marea majoritate a cazurilor, problema respectiva este efectul secundar al unor patologii care a aparut in timpul vietii. La marea majoritate a cazurilor nu ne-am nascut cu problema respectiva.

“Problemele respective cum sunt: fibromul uterin, trompele infundate, ele sunt efectul secundar unor alte patologii. Mare parte din patologii sunt patologii simple cum sunt: infectii genitale, cand facem un test Papanicolau, cand apar inflamatii genitale, inflamatii care persista, boala inflamatoare pelvina, lichid in trompe. Trompele sunt ca niste baloane, o infectie la nivelul trompelor daca este o inflamatie cronica care nu este tratata, la nivelul trompelor se formeaza un lichid. Cand avem lichid in trompe, femeia respectiva nu numai ca nu poate ramane insarcinata pe cale naturala dar nici macar FIV nu mai putem face pentru ca puroiul respectiv este toxic si omoara embrionii.”, Dr. Andreas Vythoulkas, medic specialist obstetrica-ginecologie, cu competente in infertilitatelaparoscopie, ecografie, histeroscopie si colposcopie.

Dr. Andreas Vythoulkas, contributor Televiziunea Medicala

andreas-vythoulkas

Dr. Andreas Vythoulkas este medic specialist obstetrica-ginecologie, cu competente in infertilitatelaparoscopie, ecografie, histeroscopie si colposcopie.

Absolvent al Masteratului din cadrul Clinicii Genesis din Atena, sub coordonarea cunoscutului Dr. Pantos, Dr. Vythoulkas a dobandit expertiza si compentente in probleme de infertilitate si, implicit, in domeniul tehnicilor de reproducere umana asistata.

In prezent, Dr. Vythoulkas este doctorand in Obstetrica-Ginecologie, cu specializare in endometrioza si infertilitate. Doctorul Andreas Vythoulkas este reprezentant in Romania al Clinicii Genesis Atena (Grecia) si detine statutul de membru al Societatii Elene de Obstetrica si Ginecologie si al Federatiei de Medicina Fetala din Londra (Marea Britanie).

https://www.facebook.com/andreas.vythoulkas.md/

Share.

1 Comment

  1. Pingback: Infectiile netratate distrug trompele (VIDEO) • VoxMedical | Viata si sanatate

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.