UMF Bucuresti: grilele corecte la Rezidentiat 2015

UMF Bucuresti: grilele corecte la Rezidentiat 2015

0

Grilele corecte dupa care s-a facut corectura electronica in salile de concurs, la UMF Bucuresti! Vezi pana la ce ora se pot depune, luni, contestatii!

UMF Bucuresti – raspunsuri corecte Medicina

varianta A / varianta B / varianta C / varianta D

UMF Bucuresti – raspunsuri corecte Medicina Dentara

varianta A / varianta B / varianta C / varianta D

UMF Bucuresti – raspunsuri corecte Farmacie

varianta A / varianta B / varianta C / varianta D

Din comisia de elaborare a subiectelor pentru concursul de rezidentiat, sesiunea 15 noiembrie 2015, din centrul universitar Bucuresti fac parte prof. Viorel Jinga, prof. Mihaela Balgradean, sef lucr. Mihai Grigoriu, sef lucr. Irina Ruxandra Strambu si alti reputati dascali.

Candidatii la concurs pot depune contestatii privind modul de alcatuire a intrebarilor si/sau punctajul obtinut pana luni, 16 noiembrie, ora 15:00, prin fax 021 314 77 51 sau o pot face personal, la sediul comisiei locale de rezidentiat din Splaiul Independentei nr. 48, et. 1.

In Bucuresti s-a sustinut concurs de rezidentiat pentru posturile publicate in Bucuresti si judetele Arges, Braila, Buzau, Calarasi, Constanta, Dambovita, Giurgiu, Ialomita, Ilfov, Prahova, Teleorman, Tulcea si pentru locurile publicate in centrele universitare Bucuresti si Constanta.

Peste 1.500 tineri s-au inscris, anul acesta, la UMF Bucuresti, la concursul de rezidentiat, la Medicina. Lor li s-au adaugat 211 candidati la Medicina Dentara si 144 la Farmacie.

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.