UMF Tg.Mures: un test-grila, rezolvat ideal!

UMF Tg.Mures: un test-grila, rezolvat ideal!

0

UMF Tg.Mures a pus la dispozitia candidatilor, la randul sau, raspunsurile corecte la testul-grila de 200 de intrebari, de la concursul de rezidentiat.

UMF Tg.Mures – raspunsuri corecte Medicina

varianta A / varianta B / varianta C / varianta D

UMF Tg.Mures – raspunsuri corecte Medicina Dentara

varianta A / varianta B / varianta C / varianta D

UMF Tg.Mures – raspunsuri corecte Farmacie

varianta A / varianta B / varianta C / varianta D

Grila fiecarui candidat a fost corectata in functie de o grila rezolvata ideal, precum cea de mai sus, completata de creatorul intrebarilor si care a fost adusa in sala in plic sigilat la terminarea concursului, inainte de inceperea corecturii.

Eventualele contestatii cu privire la concursul de rezidentiat din 15 noiembrie se pot depune la registratura UMF Tg.Mures sau se pot trimite, prin fax, la numarul 0265/210407, pana luni, 16 noiembrie, ora 14,30. Comunicarea grilei corecte ramasa definitiva constituie raspuns la contestatiile primite.

Departajarea candidatilor cu punctaje egale se face pe baza punctajului ponderat, care reprezinta calculul statistic in functie de raspunsurile corecte date de toti candidatii la intrebarea considerata a avea gradul de dificultate cel mai mare, precizeaza UMF Tg.Mures, intr-un set de instructiuni utile candiatilor la concursul de rezidentiat 2015. Data afisarii clasificarilor pe domenii va fi anuntata pe pagina de internet ale Universitatii de Medicina si Farmacie din Tirgu Mures si pe site-ul www.rezidentiat.info.

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.