Un brad de Craciun deosebit la Spitalul Judetean din Timisoara

Un brad de Craciun deosebit la Spitalul Judetean din Timisoara (VIDEO)

1

Un brad de Craciun inedit la Spitalul Judetean din Timisoara, care spune povestea de dincolo de usile unitatii sanitare, nestiuta de noi ceilalti. Spre deosebire de anii trecuti, anul acesta podoabele viu colorate, au fost inlocuite cu fotografii surprinse in zona rosie in lupta cu virusul SARS-CoV2. Desi a fost un an dificil, cei care trec pe langa falnicul pom de craciun zambesc in amintirea momentelor surprinse in fotografii.

Inca de la inceputul pandemiei, dr. Adelina Mihaiescu este coordonator in Zona Rosie a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta din Timisoara. Multe au fost momentele in care a crezut ca va claca, insa dorinta de a ajuta, profesionalismul si cel mai important lucru zambetul pacientilor vindecati au motivat-o sa nu renunte si sa lupte pentru viata celor care si-au pus increderea in ea. Unul din aceste momente este expus in bradul de Craciun.

brad

Bradul de Craciun surprinde momentele in care unitatea sanitara a fost dotata cu filtre de dezinfectare, materiale sanitare si echipamente de protectie. Dincolo de aceste fotografii, Rodica Mandaianu, director de ingrijiri medicale, rememoreaza momentele de teama cu care s-a confruntat personalul medical in lupta cu nemilosul virus.

Desi a fost un an extrem de dificil pentru intreg sistemul sanitar, pentru Spitalul Judetean din Timisoara reusitele au fost premiate pe banda rulanta.
Oricine trece pe langa bradul de Craciun pleaca mai binedispus si cu zambetul pe fata.

Share.

1 Comment

  1. Pingback: Un brad de Craciun deosebit la Spitalul Judetean din Timisoara (VIDEO) • VoxMedical | Viata si sanatate

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.