Un medic american a administrat vaccinuri “home made”, timp de 10 ani. Ce contineau vaccinurile?

0

Un doctor din Chicago a administrat pacientilor vaccinuri neaprobate si create acasa. Doctorul a fost suspendat de urgenta de catre oficialii americani.

Doctorul era extrem de popular

Mai mult decat atat, s-a concluzionat ca acesta modifica structura tratamentelor orale prin adaugarea de votca si de saliva de pisica, care, credea el, puteau trata alergiile. Multi dintre pacienti nu puteau simti ca au fost tratati cu votca si saliva de pisica, deoarece majoritatea erau copii, cel mai mic dintre acestia avand doar sapte zile de viata. Mai mult decat atat, doctorul era extrem de popular printre pacienti.

Potrivit Associated Press, Departamentul de Finante si Regulamente Profesionale din Illinois a devenit suspicios cu privire la acesta datorita plangerilor adresate de catre furnizorii de servicii medicale, conform carora copiii primeau tratamente orale si nazale nepotrivite pentru ei.

Medicul, pe numele sau Ming Te Lin, a fost suspendat din functie si va fi concediat. Acesta va trebui sa dea explicatii cu privire la administrarea acestor tratamente timp de zece ani fara aprobarea US Food and Drug Administration, va trebui sa explice de ce nu a informat pacientii cu privire la urmarile acestor tratamente si, mai ales, va trebui sa spuna de ce a declarat ca a administrat doze adecvate categoriei de varsta a pacientilor, pe cand acesta le oferea drept tratament saliva de pisica.

Mai mult decat atat, Lin a mizat pe un dispozitiv numit Wavefront 2000, care ar elimina mercurulul din vaccinurile antialergice, metoda care, desigur, este bazata pe pseudostiinta.

Orice vaccin din Programul de Imunizare al copiilor sub cinci ani poate contine thiomersal, un conservant care contine o forma de mercur, si nu s-a demonstrat pana acum ca acesta poate fi nociv.

sursa

Share.

Leave A Reply