Un medic britanic dezvaluie pericolul vaccinurilor asupra sanatatii oamenilor

0

1702_articolDezvăluirile şocante ale unui medic britanic, care a vorbit despre pericolul vaccinurilor asupra sănătăţii oamenilor, au uimit lumea întreagă. Într-un raport ştiinţific, expus într-o publicaţie online, medicul Lucija Tomljenovic dezvăluie că vaccinurile sunt extrem de periculoase pentru om.

În urmă cu ceva timp, Lucija Tomljenovic a decis să facă câteva cercetări asupra sistemului de sănătate britanic. Ceea ce a descoperit a îngrozit-o. Ea a aflat că companiile farmaceutice plătesc scump pentru ca informaţia, conform căreia vaccinurile lor sunt periculoase pentru sănătatea copiilor, să nu iasă la lumină, notează Prison Planet.

Medicul se întreabă, printre altele, de ce până la împlinirea vârstei de 6 ani copiilor trebuie să li se facă 29 de vaccinuri. Chiar dacă raportul este îndreptat împotriva sitemului de sănătate britanic, dezvăluirile sunt valabile pentru întreaga lume.

Se vorbeşte de mult timp că mai toate companiile farmaceutice plătesc sume colosale de bani, pentru ca vaccinurile lor să fie folosite, cu toate că efectele acestora nu sunt dovedite în totalitate. Cel mai des întâlnite reacţii negative în rândul copiilor sunt boli genetice grave, autism, precum şi deterioarea celulelor creierului.

“Milioane de copii vegetează că plantele din cauza vaccinurilor, care omoară umanitatea”, susţine medicul.

Sursa: ziare.com

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.