Un medic de care ne mandrim ca a devenit roman

0

Iata povestea unui tanar strain care uma sa devina un viitor medic de succes in Romania….

Deoarece, in tara lui, din cauza razboiului, centrele universitare s-au inchis pasii lui s-au indreptat spre Romania. A venit singur, intr-o tara straina dar cu dorinta mare de a face ceva in viata , de a face ceea ce-i place si-l pasioneaza: medicina. Nu i-a fost usor, dar ambitia si perseverenta lui au avut rezultatul dorit : termina Universitatea de Medicina V. Babes din Timisoara, apoi face specializarea in Dermatologie si tobtine primariatul. Secretul reusitelor lui au fost pasiunea pentru medicina, seriozitatea, autodisciplina si cititul.

„In Romania nu m-am simtit niciodata ca un strain, asta m-a ajutat mult la inceput cand mi-a fost cel mai greu, acum sunt mandru ca sunt si eu roman”

In Timisoara isi intemeieaza o familie frumoasa avand o fiica pe care o iubeste imens si spera sa-i urmeze exemplul in viata.

Visul lui de a avea propria clinica s-a realizat in urma cu 4 ani cand a infiintat clinica DERMA HEALTH din Timisoara. O clinica facuta exact pe gustul lui unde te simti confortabil si bine, eliminand starea de teama si emotii pe care le avem de obicei intr-un cabinet medical. Clinica este calda, primitoare chiar „zambitoare” exact ca OMUL care te intampina: DR. SKEJA ARI.

Dr. Skeja Ari a inteles ca cel mai important este sa asculti pacientii, sa le intelegi problemele, sa le vorbesti si apoi  sa cauti solutii, cauza suferintei lor. Astfel Dr. Skeja Ari iese din cliseul doctorului sobru, ocupat, care prescrie pastile si intra rapid in sala de interventii. Este un medic rabdator care nu renunta si determina pacientii sa lupte chiar daca uneori acestia incearca sa renunte…

Cea mai mare satisfactie e atunci cand pacientii il opresc si ii spun : „domnule doctor , mi-ati schimbat viata!” Asta reprezinta cea mai mare multumire a dr. Skeja. Apoi apare dorinta tot mai mare de a rezolva tot mai multe cazuri, iar cele complicate, reprezinta adevarate provocari.

Dupa ce in primii ani de activitate au trecut pragul clinicii nenumarati pacienti din diferite orase din Romania, chiar si unele vedete autohtone, acum apar si pacienti din strainatate care vin cu incredere si dorinta de a se vindeca (Austria, Italia, SUA)

Daca la inceput clinica s-a axat mult pe Dermato-Cosmetica, pacientii venind cu speranta de a le readuce increderea in ei si zambetul pe buze in urma tratamentelor si procedurilor aplicate , recent Dr. Skeja Ari se numara printre putinii specialisti cu diploma internationala in Ozonoterapie.

„Sunt bucuros cand vad ca dupa tratamentele cu ozon, durerea pacientilor cu boli articulare, dispare iar acestia isi pot relua viata normala’’ spune el cu zambetul pe buze.

Dr. Skeja Ari este hotarat sa ramana aici, in tara sa adoptiva, Romania.

“Nu m-am gandit sa plec din Romania, mi-ar lipsi foarte mult prietenii si oameni de aici”, spune el.

Articol scris de: Sorin Constantin

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.