Unele centre de vaccinare din Timisoara au ales sa lucreze cu studenții de la medicina

Unele centre de vaccinare din Timisoara au ales sa lucreze cu studenții de la medicina (VIDEO)

1

In lipsa personalului de specialitate, unele centre de vaccinare din Timisoara au ales sa lucreze cu studenții de la medicina. Desi nu sunt plătiți pentru munca depusă, studenții se bucura si spun ca experienta dobândită aici este un câștig in meseria lor de viitori medici.

Narcis este student in anul trei la Universitatea de Medicina din Timisoara. Nu a ezitat niciun moment oferta cadrelor medicale de la Centrul de vaccinare a spitalului din Timisoara de a face parte din echipa campaniei mondiale de vaccinare impotriva Covid19.

Mii de studenti au fost tinuti departe de activitatea din spitale, insa in tot haosul creat de pandemie, studenții vad activitatea din centrele de vaccinare ca un câștig in interacționarea cu cadrele medicale.

Implicarea studentilor este văzută cu ochi buni chiar si de catre cei care aleg sa se vaccineze.

Studenții din centrele de vaccinare efectuează in mod voluntar triajul epidemiologic si se ocupa de logistica centrului.

Share.

1 Comment

  1. Pingback: Unele centre de vaccinare din Timisoara au ales sa lucreze cu studenții de la medicina (VIDEO) • VoxMedical | Viata si sanatate

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.