Uraste.ro. Uraste boala celor dragi tie!

0

1465_articolAutismul, ADHD-ul, maladiile Alzhiemer si Parkinson, depresia si sindromul de oboseala cronica sunt boli care afecteaza santatea, dar si viata sociala. Aceste boli ale individului se rasfrang asupra intregii familii.  Secom® a lansat in data de 1 octombrie site-ul  HYPERLINK “http://www.uraste.ro” www.uraste.ro unde poti gasi informatii despre aceste afectiuni si despre cum le poti gestiona astfel incat sa-ti cresti calitatea vietii.

De asemenea, poti descarca un cupon de reducere cu 15%, valabil in perioada 1 octombrie – 30 noiembrie pentru achizitionarea unui flacon  Neuro Optimizer®, produs adjuvant in optimizarea functiilor cerebrale. Beneficiezi de reducere in farmaciile Dona, Sensiblu sau Help Net, cu prezentarea cardului de fidelitate al farmaciei din care se face achizitia. Cardul de fidelitate se poate elibera pe loc.

Website-ul  HYPERLINK “http://www.uraste.ro” www.uraste.ro  are 5 sectiuni  care cuprind informatii despre bolile neuropsihice si cele neurodegenerative, inclusiv o sectiune video prin care se doreste sensibilizarea opiniei publice cu privire la problemele cu care se confrunta cei care au aceste afectiuni sau care au in ingrijire pe cineva drag cu aceste boli.

Poti sa-ti spui parearea comentand si povestind experienta ta sau a unei persoane dragi tie, cu una dintre bolile acestea in sectiunea de comentarii de sub articole.

Proiectul  HYPERLINK “http://www.uraste.ro” www.uraste.ro  face parte dintr-o campanie de marketing si comunicare mai ampla ce cuprinde promovarea in mass-media, outdoor  si pe retelele de socializare a produsului Neuro Optimizer ®.

Produsul Neuro Optimizer® de la Secom® contine ingrediente ce sustin metabolismul cerebral, precum citidina, fosfatidilcolina si L-Glutamina si aminoacizi precum acetil L-Carnitina si taurina. Este bine sa stii ca celula nervoasa are in componenta 30% fosfatidilcolina, a carei productie este stimulata de Neuro Optimizer® si ca, de asemenea, produsul favorizeaza productia de neurotransmitatori precum adrenalina, acetilcolina, dopamina, noradrenalina, substante implicate in cresterea performantelor intelectuale si in mentinerea concentrarii optime pe durata efortului intelectual.  De asemenea, creste cantitatea de glucoza metabolizata de creier si rata de folosire a oxigenului. De aceea, Neuro Optimizer® stimuleaza memoria, imbunatateste capacitatea de concentrare si mareste rezistenta si adaptabilitatea in perioadele solicitante.

Sursa: Televiziunea Medicala

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.