Ambasadorul Marii Britanii saluta reusita cercetatorilor dela OncoGen de a elabora un vaccin impotriva COVID

1

Ambasadorul Marii Britanii, Andrew Noble, saluta reusita cercetatorilor dela OncoGen de a elabora un vaccin impotriva COVID.

„Știm că drumul spre producerea unui vaccin împotriva # COVID19 prezintă multe provocări și trebuie să fie un efort de colaborare urgentă care implică guvernele, sectorul farmaceutic și comunitatea științifică din întreaga lume. Având în vedere acest lucru, guvernul britanic a angajat 388 de milioane de lire sterline pentru vaccinuri, teste și tratamente, iar la 4 mai a fost co-găzduitor al Conferinței globale de pledare a coronavirusului, la care 6,5 miliarde de lire sterline au fost gajate de guvernele din întreaga lume.

Am apreciat oportunitatea de a-l auzi pe profesorul Păunescu discutând despre evoluția procesului său de a elabora un vaccin și vom ajuta cu bucurie echipa sa în luarea contactului cu cercetătorii britanici, astfel încât ei și echipa sa să poată discuta și împărtăși cercetările lor.

România ar trebui să fie mândră că a produs un vaccin candidat, care va contribui la cunoașterea noastră în creșterea acestui virus. Finanțarea corespunzătoare a cercetării despre vaccinuri și împărtășirea rezultatelor eforturilor științifice este singura cale sigură de a învinge acest virus. ”, a declarat Ambasadorul Marii Britanii, Andrew Noble.

Share.

1 Comment

  1. Pingback: Ambasadorul Marii Britanii saluta reusita cercetatorilor dela OncoGen de a elabora un vaccin impotriva COVID • VoxMedical | Viata si sanatate

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.