Vaccinarea copilului (VIDEO)

Vaccinarea copilului (VIDEO)

0
Proiectul “Academia Mamicilor din Timisoara”, derulat de “Centrul de Asistenta Sociala si Cercetare a Interactiunii Copil-Parinte” (CASCICOP), in parteneriat cu Departamentul de Asistenta Sociala, din cadrul Universitatii de Vest din Timisoara, a organizat in 27 ianuarie 2015, seminarul cu titlul “Vaccinarea copilului”, sustinut de dna conf. univ. dr. Venera Bucur.

Vaccinarea copilului – recomandarea potrivita

Prezentarea si-a propus sa aduca in fata auditoriului  principalele  tipuri de vaccinuri adresate copilului prin “Programul National de Vaccinari”, precum si vaccinurile optionale existente in Romania si agreate de forurile competente si pe care medicul de familie,  respectiv medicul scolar au obligativitatea sa le promoveze si sa le administreze, precum si sa aduca in atentie principalele afectiuni cu formele lor de manifestare pentru care este recomandata vaccinarea .
Venera Bucur – medic de familie practician din  anul 1997, conf. univ. dr. la Universitatea de Vest din Timisoara, Facultatea de Sociologie si Psihologie, Departamentul Asistenta Sociala, autoare si coautoare a numeroase carti, respectiv capitole de carte, articole in diverse reviste de specialitate pe tema educatiei pentru sanatate, dezvoltarii copilului si serviciilor socio-medicale de ingrijire, participant la diverse proiecte de cercetare, formare si de dezvoltare a retelei de asistenta medicala comunitara.
Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.