Videoclip șocant al campaniei Help25. Totul, împotriva cancerului la sân

Videoclip șocant al campaniei Help25. Totul, împotriva cancerului la sân

0

Constatare amară: tot mai multe femei descoperă că sunt bolnave de cancer la sân. Campania Help25 e menită să le explice tinerelor care sunt riscurile acestei afecțiuni. Impactul vizual este maxim, așa că a fost aleasă calea realizării unui videoclip care, recunosc cei din echipa Help25, ”s-a născut destul de greu”. Tu ce știi despre cancerul la sân? Privește și ia aminte!

videoclip”Ne dorim să venim în întâmpinarea acestor tinere și să creăm o rețea de solidaritate cu femeile ce au fost diagnosticate cu cancer la sân și să implementăm acest program de educație medicală atât în mediul urban (companii, firme care au angajate multe femei), cât și mediul rural, unde accesul la informație este uneori limitat”, anunță echipa Help25. Așa că, pentru a obține o finanțare de peste 11.000 de euro, echipa Help25 s-a înscris, cu acest proiect, în competiția “Țara lui Andrei”.

Persoanele care doresc sa sprijine proiectul Help25 o pot face printr-un vot AICI: ”Două minute oferite pentru a vota ne pot aduce această finanțare, care se oferă in funcție de numărul de voturi primite de fiecare proiect”.

A fost creat și primul videoclip al Campaniei Help25, care are propria lui poveste: ”S-a născut destul de greu, dată fiind reticența multor modele, mai mult sau mai puțin cunoscute, de a se implica în filmarea lui, motivele fiind printre cele mai variate și mai…. șocante: teama de a nu se îmbolnăvi de cancer la sân dupa filmări, teama de a nu se face de râs în societate (!!!), de a nu-și speria familia sau de a nu mai primi comenzi de la alte firme în urma acestor filmări”. Sprijinul a venit din partea modelului Alina Florescu și lui Alex Hreniuc: Videoclipul a fost realizat și, sperăm, ne va sprijini în campania de atragere de fonduri”.

Cancerul de sân este cel mai frecvent cancer la femei și una dintre cele mai frecvente cauze de mortalitate în rândul femeilor. În România sunt depistate în fiecare an în jur de 6.000 de cazuri de cancer de sân, dar, din păcate, pacientele sunt diagnosticate în stadii mai avansate, 2/3 în stadiile III și IV, motiv pentru care incidența mortalității este foarte ridicată, se arată în prezentarea acestui proiect, făcută de Help25.

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.