Vlad Voiculescu ii da in judecata pe Gabriela Firea si Narcis Copca

0

Fostul ministru al Sanatatii, Vlad Voiculescu, ii da in judecata pe primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, si pe managerul Spitalului ”Sfanta Maria”, Narcis Copca, pentru declaratiile pe care acestia le-au facut toamna trecuta in legatura cu transplantul de plamani.

Atunci, managerul Spitalului „Sfanta Maria”, Narcis Copca, a depus plangere penala impotriva lui Vlad Voiculescu si, impreuna cu Gabriela Firea, l-a acuzat ca prefera ca operatiile sa fie facute intr-un spital de la Viena.

“PSD a orchestrat cea mai agresiva si denigratoare campanie la adresa lui Vlad Voiculescu si a guvernului tehnocrat”, se explica intr-un clip video postat pe pagina de Facebook a fostului ministru.

“Atasat, doar o foarte mica parte din ce s-a intamplat. Voi avea placerea sa prezint intregul fir al evenimentelor foarte curand. Si va fi interesant”, adauga Vocilescu.

In noiembrie, Voiculescu atragea atentia asupra faptului ca Spitalul ”Sfanta Maria” nu este pregatit pentru astfel de operatii, iar in unitatea medicala nu lucreaza niciun doctor care sa fi facut transplant pulmonar.

La distanta de numai citeva luni, iata ca actualul ministru al Sanatatii, Florian Bodog, ii da dreptate.

El a declarat joi ca va permite transplantul de plamini doar atunci cind va fi convins ca poate fi facut in deplina siguranta pentru pacienti.

Doua declaratii pe care le-ar fi facut Firea si Copca:

  • “Au fost dusi plamani la Viena in loc sa fie folositi aici, pentru romani. Dumnealui sa deblocheze bugetul pentru a face operatii la Spitalul Sf. Maria din Bucuresti….. mor oameni. Asteapta pe lista sa le vina randul la operatie” – Gabriela Firea
  • “Ministrul Vlad Voiculescu vrea sa dezmembreze mortii romani si sa le trimita toate organele in strainatate” – Narcis Copca 
Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.