Vrei să fii și tu pictor? Atunci hai pe magazinul online Pictorul Fericit!

Vrei să fii și tu pictor? Atunci hai pe magazinul online Pictorul Fericit!

1

Arta este subiectivă, însă o adevărată capodoperă este greu de realizat. Nu poți compara unele tablouri ce au două dungi de culoare pe ele, cu un tabloul al unui pictor faimos, în care a investit ani de zile, mii de ore de muncă ca să-l finalizeze. Problema este că primul tip de tablou care se vrea a fi “artă” probabil are sume astronomice, total nejustificate. În timp ce al doilea, unde sunt atâtea detalii, atâta pasiune pusă în fiecare cm de pe pânză, o imagine de un realism ce-ți taie respirația, probabil tot în jurul acelei sume se învârte. Total nedrept, mai ales că unele tablouri celebre au devenit valoroase doar după moartea pictorului.

Dacă ți-ai dorit mereu să pictezi mai mult de două dungi, însă ești conștient că “talent” nu e numele tău, atunci există o soluție – tablourile pe numere. La Pictorul Fericit regăsești o varietate de teme din care să alegi și vei crea imagini mai frumoase decât multe dintre acele capodopere wannabe de pe la expoziții. În plus, este super simplu, iar mai jos afli exact ce presupune pictura pe numere.

Un tablou pe numere pe lună îți face viața mai bună!

Prin pictură se relaxează mintea, dar și trupul. Dacă știi și tu de acele cărți de colorat pentru adulți, atunci același principiu îl are și un tablou pe numere. Umpli fiecare spațiu cu o culoare, doar că aici trebuie să respecți numerele corespondente cu vopselurile, ca la final să reiasă tabloul perfect. Un astfel de tablou de la Pictorul Fericit vine cu toate cele necesare și anume pânza pe șasiu, set de 3 pensule de mărimi diferite pentru umplere și detaliere, vopselurile ce nu au nevoie de apă. Pe pânză sunt delimitări și numere în fiecare spațiu, iar pe capacele vopselurilor sunt numerele ce-ți vor indica unde trebuie aplicată fiecare nuanță.

Tabloul vine într-o cutie neagră, elegantă, cu logo-ul Pictorul Fericit. De asemenea, dispune și de mâner, astfel încât să poți lua cu tine tabloul oriunde vrei să pictezi, poate la o cabană în mijlocul naturii, poate lângă un râu, poate la umbra unui copac. Va fi dublă relaxarea și sigur îți va prii să te deconectezi de la device-uri și stres, starea de bine instalându-se cu fiecare mișcare a pensulei pe pânză. Poți găsi pe site teme precum orașe, peisaje, clădiri, animale, păsări, flori, religioase, pentru el/ea, chiar și tablouri celebre pe care le poți reproduce.

Știi că poți mai mult decât mulți “artiști” contemporani

Revenind la cele două dungi, ori mai rău, tabloul excepțional cu o banană lipită de el, tu știi că poți mai mult decât atât. În cazul în care vrei să îți testezi skill-urile și să-ți folosești imaginația și creativitatea, Pictorul Fericit te așteaptă cu toate accesoriile de pictură necesare ca să creezi un tablou unic.

Poți regăsi aici pânze profesionale din bumbac sau in, gata de a fi pictate, seturi de pensule, culori acrilice, de ulei sau vinilice, șevalete și multe altele. De asemenea, dacă-ți place să creezi artă pe foi, la Pictorul Fericit regăsești și tub portdesen pentru a lua cu tine desenele tale.

Pentru a descoperi toate materialele de pictură accesează www.pictorulfericit.ro.

Contact:

0754459540

Str. Mărășești, nr. 18, et. 1 , cam. 2

Suceava, România

Share.

1 Comment

  1. Pingback: Vrei să fii și tu pictor? Atunci hai pe magazinul online Pictorul Fericit! • VoxMedical | Viata si sanatate

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.