Vrei sa fii student la Medicina? Traieste sambata emotiile unui concurs!

0

Acum e momentul sa te acomodezi cu atmosfera de examen, sa afli ce mai trebuie sa inveti daca vrei sa fii student la Medicina! Sambata, 19 martie, este prima sesiune.

Proiectul Simularea Concursului de Admitere se realizeaza sub egida Universitatii de Medicina si Farmacie ”Grigore T. Popa” Iasi, in colaborare cu Societatea Studentilor Medicinisti Iasi, Societatea Studentilor Farmacisti Iasi, Societatea Studentilor Stomatologi Iasi, Asociatia Studentilor Bioingineri Iasi si Societatea Studenteasca de Chirurgie din Romania (filiala Iasi), anunta www.umfiasi.ro. Asemenea initiative au loc si la alte universitati de medicina din tara!

Scopul acestui proiect este acela de a-i ajuta pe candidati sa se acomodeze cu atmosfera de examen. Cel care vrea sa fie student la Medicina poate sa-si testeze cunostintele acumulate pentru examenul de admitere si sa observe pe ce segment de materie trebuie sa mai insiste.

Pot participa elevii din clasele a XII-a (care studiaza in invatamantul secundar superior: licee si colegii) si de alte persoane care doresc sa devina student la Medicina (care au urmat un ciclu de invatamant secundar superior: liceu sau colegiu).

Vor fi trei sesiuni:
– 19 martie 2016 (sambata)
– 17 aprilie 2016 (duminica)
– 15 iulie 2016 (sesiunea online)

Cel care vrea sa devina student la Medicina poate opta atat pentru o sesiune, cat si pentru toate. Intr-o sesiune, un candidat poate sustine un singur examen, acesta neputand sustine concursul simulat la mai multe specializari.

Concursul simulat se poate da la urmatoarele specializari:
– Medicina
– Medicina dentara
– Farmacie
– Bioinginerie medicala
– Asistenta medicala generala
– Nutritie si dietetica
– Balneo-fiziokinetoterapie si recuperare
– Tehnica dentara

Accesul candidatilor in salile de concurs se va face pe baza actului de identitate, in termen de valabilitate, si a chitantei care demonstreaza achitarea taxei de participare pentru sesiunea I. Pentru completarea grilei, candidatii vor folosi markerele negre pe care le vor primi de la comisie.

Locatia salilor de examen – 19 martie 2016

Repartitia candidatilor in sali

Lista candidatilor inscrisi in prima sesiune

Share.

Leave A Reply