Vrei sa vezi cum e sa fii student la Medicina?

Vrei sa vezi cum este viata de student la Medicina? Iata cum poti “gusta” din ea!

0

Experimenteaza viata de student la Medicina cu tot ceea ce inseamna ea, cursuri si laboratoare, examene, viata in camine si multa distractie!

“In atentia elevilor claselor a XI-a! Inca de mic ai visat sa devii medic? Visezi sa fii un dr. House al medicinei romanesti? Daca iti doresti sa devii colegul nostru, la Facultatea de Medicina, inainte sa dai examenul de admitere, te invitam sa experimentezi viata de student la Universitatea de Medicina si Farmacie “Iuliu Hatieganu”, din Cluj-Napoca. Timp de doua saptamani, vei participa la cursuri, lucrari practice, vei avea parte de o sesiune medicinista, dar si de multa distractie!”, a anuntat Organizatia Studentilor Medicinisti din Cluj – OSM Cluj.

Inscrierea la Junior Summer MedSchool are loc in perioada 18-30 aprilie. Va trebui trimis, in acest sens, la adresa jsmedschool2016@gmail.com, un document arhivat, purtand numele celui interesat, care sa contina:
– formularul de inscriere in format word;
– formularul de recomandare (completat de mana si scanat);
– acordul parental, completat de mana si scanat (formularul va fi trimis de participantii care nu au implinit pana in data de 18 aprilie varsta de 18 ani);
– adeverinta din partea liceului care sa demonstreze faptul ca solicitantul este elev in clasa a XI-a, scanata;
– o poza.

Junior Summer MedSchool - anuntIn perioada 15-28 iulie 2016, 120 de elevi din Romania, absolventi ai clasei a XI-a vor experimenta viata de student la Medicina, in cadrul UMF Cluj-Napoca. Proiectul isi propune sprijinirea elevilor in ceea ce priveste alegerea constienta si informata a facultatii pe care o vor urma prin simularea vietii de student la Medicina pe parcursul celor celor doua saptamani de desfasurare a proiectului. Elevii se vor familiariza cu metodele de predare, luand parte la cursuri si laboratoare, urmate de o sesiune de examene. Totodata, liceenii vor avea ocazia sa descopere atmosfera din camine, mancarea de la cantina, studiul la biblioteca, viata sociala, pe scurt tot ce inseamna sa fii student la Cluj-Napoca, se precizeaza pe jsm.osfcluj.ro.

Foto: https://www.facebook.com/JuniorSummerMedschoolJsm

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.