Vrei un posterior ferm care atrage toate privirile? (VIDEO)

0

Reteta unui posterior ferm care atrage toate privirile? Ai nevoie de doar 10 minute de antrenament si o combinatie de exercitii eficiente! Plus perseverenta si motivatie!

Asa ca, apuca-te de treaba! Daca lucrezi aceasta grupa musculara de mimin 3 ori pe saptamana, rezultatele nu vor intarzia sa apara!

Tocmai de aceea, venim in ajutorul tau si iti prezentam o serie de exercitii specifice pentru fesieri. Aceasta grupa musculara se poate tonifia si remodela destul de rapid si usor!

Este vorba despre 5 exercitii, destul de intense. Pentru aceste exercitii aveti nevoie de gantere. In functie ce cat de intens doriti sa lucrati, puteti opta pentru gantere de 1, 2 sau 3 kilograme.

Transforma-ti corpul, simte-te bine in propria piele!

Doza de sport comprima un set de 3 – 5 exercitii, numai bune de urmat, care vizeaza diverse grupe musculare.

Raluca Basu va invita sa va antrenati impreuna, la Televiziunea Medicala, pentru un corp sanatos si tonifiat. Alocati-va zilnic timp pentru o doza de sport, cu zambetul pe buze!

Nu uitati: perseverenta face diferenta!

Raluca Basu
Raluca Basu, instructor de aerobic si personal trainer, contributor Televiziunea Medicala

Instructor de aerobic si personal trainer acreditat de Masterclass Bucuresti. A urmat cursuri de specializare in Step si Aerobic simetric bilateral. De asemenea, are specializare in Pilates, level I si level II. Din 2011 este instructor de aerobic in Timisoara, a participat la numeroase conventii de specialitate si incearca sa tina pasul cu tot ce este nou in domeniul aerobic-ului si al fitness-ului.  https://www.facebook.com/raluca.basu?fref=nf

Share.

Leave A Reply