Zilele Institutului Clinic Fundeni 2012 – Iubeste viata!

0

1422_articolSub îndemnul ”Iubește viața!”, în perioda 1-3 noiembrie 2012, vor avea loc Zilele Institului Clinic Fundeni, o serie de evenimente care aduc în prim-plan activitatea instituției, pacienții, dar și promovarea mișcării pentru sănătate.

Una dintre cele mai importante unități medicale din România, Institutul Clinic Fundeni va prezenta cu acest prilej bilanțul anului 2012, de la statistici și rezultate, la premiere și inaugurări. Totodată, reprezentanții I.C. Fundeni vor oferi informații legate de proiectele în derulare și vor vorbi despre planurile de viitor ale instituției. Pe tot parcursul celor trei zile, pentru cadrele medicale ale unității vor fi organizate simpozioane științifice care suțin nivelul ridicat de performanță și pregătire profesională al acestora.

Cu ocazia Zilelor Institutului Clinic Fundeni va avea loc Gala de Excelență I.C. Fundeni,o ceremonia de recunoaștere a meritelor specialiștilor din instituție care au avut rezultate remarcabile anul acesta și a celor care au adus contribuții importante în activitățile de cercetare.

Zilele Institutului Clinic Fundenivor integra și activități pentru pacienți și publicul larg. Având în vedere că una dintre premisele unei vieți sănătoase este mișcarea, institutul lansează Fundeni  Challenge, o competiție care promovează și susține practicarea activităților fizice de către fiecare persoană care își prețuiește sănătatea.

”Pentru noi, fiecare pacient este important și facem tot ce ne stă în putință pentru a-i reda sănătatea. Cu ocazia Zilelor Institutului Clinic Fundeni, eveniment care deja este o tradiție, vom arată că în sistemul medical românesc se fac multe lucruri bune, vom demonstra că se poate și la noi. De asemenea, vă așteptăm în toamna aceasta să răspundeți afirmativ la Fundeni Challenge, provocarea de a face sport pentru sănătate. Deviza noastră este Iubește viața!, un îndemn pe care îl lansăm tuturor!”, a declarat dr. Carmen Orban, managerul I.C. Fundeni.

Institutul Clinic Fundeni a fost fondat în anul 1959 și este una dintre cele mai mari unități medicale din România. Anual, în Institutul Clinic Fundeni se internează aproximativ 100.000 de persoane, se efectuează peste 300.000 de consultații și cu mult peste 6.000.000 analize și de investigații.

Sursa: Televiziunea Medicala

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.