Ce actiuni vor fi la Zilele UMF Victor Babes Timisoara

0

Actiuni stiintifice, manifestari culturale, intreceri sportive! Toate, la UMF Victor Babes Timisoara, in cadrul “Zilelor Universitatii”.

In seara zilei de luni, 7 decembrie, la Filarmonica Banatului (Sala Capitol) se vor desfasura un concert de sarbatori, dar si un cocktail.
zilele umftJoi, 10 decembrie, in Aula Magna a UMF Victor Babes Timisoara este programat raportul rectorului si acordarea unor premii, pentru activitate didactica, studenteasca si de cercetare, unor dascali si studenti.
In aceeasi zi, in Amfiteatrul Dimitrie Nedelcu (Facultatea de Medicină Dentară) va avea loc o sesiune de comunicari stiintifice:
– prof. univ. dr. Cristina Maria Bortun: Aspecte de bioinginerie a dintilor naturali si artificiali
– prof. univ. dr. Meda Lavinia Negrutiu : Tehnici inovative de evaluare si prognostic in Medicina Dentară
– prof. univ. dr. Cosmin Sinescu: Tehnologii de avangardă in Medicina Dentară
Vineri, 11 decembrie, in Sala Senatului, va avea loc o conferinta sustinuta de prof. dr. Wilhelm Fried; in aceeasi zi sunt programate un campionat de tenis de masa, in sala de sport a UMF Victor Babes Timisoara, si Memorialul “Pius Branzeu”(Clubul studentesc Hyperion – cam. 1).

Rectorul: UMF Victor Babes Timisoara, o institutie de invatamant emblematica pentru zona de vest a tarii

“UMF Victor Babes Timisoara este o institutie de invatamant emblematica pentru zona de vest a tarii (…). In istoria relativ scurta a Universitatii noastre se inscriu nume de prestigiu in medicina nationala si internationala, care si-au pus amprenta asupra caracterului didactic si de cercetare, adica asupra principalelor misiuni pe care le avem in prezent.

Apartinem cu totii unei categorii profesionale incadrata adesea ca elita. Aceasta ne onoreaza, dar in acelasi timp ne si obliga. In plus, ne motiveaza pentru a raspunde la numeroasele provocari cu care ne confruntam in prezent. Nu va fi usor sa construim Universitatea pe care ne-am dorit-o, ne-o dorim in continuare, mai ales in contextul legislativ actual. Totusi, avem convingerea ca putem pune bazele pe de o parte pentru universitatea viitorului, dar mai ales, pentru universitatea prezentului. Suntem convinsi ca prin traditie, continuitate, diversitate si echilibru vom avea succes”, arata rectorul UMF Victor Babes Timisoara, prof. dr. Marius Raica, pe http://www.umft.ro/.

Share.

Leave A Reply