Ziua Medicului de Familie 2012

0

853_articolSocietatea de Medicină de Familie Arad împreună cu Societatea Naţională de Medicină Familiei şi Universitatea de Vest  “Vasile Goldis” Arad, cu sprijinul Patronatului Medicilor de Familie Arad şi al Direcţiei de Sănătate Publică Arad, organizează în perioada 28-30 iunie 2012:  Conferinta Naţională de Medicină de Familie: Ziua Medicului de Familie 2012  – „Medicina de familie – prioritatea sistemului sanitar, între retorică şi adevăr. ”

Conferinţa este cu participare internaţională, la această manifestare confirmandu-şi deja prezenţa lectori de marcă din Ungaria, Germania, Israel, Suedia, Anglia.

Cu această ocazie va avea loc şi şedinţa de Senat a Societăţii Naţionale de Medicină Familiei – Medicina Generală la care vor participa şi cei peste 100 de senatori ai Societăţii. Totodată va avea loc şi Adunarea Generală a Federaţiei Naţionale a Patronatelor Medicilor de Familie, la care vor fi prezenţi şi delegaţii Patronatelor locale.

Manifestarea este organizată în colaborare cu societăţile judeţene similare din Timiş, Bihor, Caraş-Severin, Alba, Hunedoara, Sălaj, Satu Mare, Maramureş. Estimăm o participare a cel puţin 5-600 medici de familie din întreaga ţară.

La deschiderea acestei manifestari au fost invitate personalităţile din conducerea Ministerului Sănătăţii, Casei Naţionale de Asigurari de Sănătate, Societăţii Naţionale de Medicină de Familie, Federaţiei Naţionale a Patronatelor Medicilor de Familie, Colegiului Medicilor din România, Asociaţilor de Pacienţi, precum şi cele din conducerea locală şi judeţeană Arad.

Conferinţa se va desfăşura la Teatrul Clasic “Ioan Slavici” din Arad. Capacitatea sălii este de 450 locuri. Concomitent cu lucrările conferinţei se vor desfăşura şi workshopuri în 4 săli cu capacităţi cuprinse între 60 si 120 locuri. Fiecare sesiune de workshop va avea o temă definită.

De asemenea in holul Teatrului, cu o suprafaţă de 600 m2, se va organiza o expoziţie de standuri.

În premieră conferinţa va fi transmisa şi live pe un site dedicat acestui eveniment.

Din partea organizatorilor, participanţilor se va oferi o geantă, caiet cu programul conferinţei, CD cu rezumatele lucrărilor, ecuson, 6 cofee break-uri, 2 lunch-uri, un cocktail de bun venit.

Totodată programul Conferinţei va fi completat şi cu un program cultural-artistic şi turistic.

Mai multe detalii pe site-ul conferinţei:  www.conferinta.confar.ro

Sursa: Televiziunea medicala

 

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.