Artroza: tratament eficient petru artroza

Artroza: tratament eficient petru artroza

3

Cuprins:

 1. Ce este artroza
 2. Cauze
 3. Tratament

Se spune ca artroza este o boala fara leac a varstei a treia.

artroza

Ce este artroza?

Artroza este o boala a sistemului osos si afecteaza in particular articulatiile genunchiului si a soldului.

Artroza este o boala a vartei a treia. Asta deoarece pana la varsta de 65 de ani semnele artrozei se intalnesc la 80% dintre persoane, la nivel global.

Bolnavii de artroza au suprafetele articulare sunt erodate pana la momentul cand acestea freaca os pe os.

Artroza – cauze

Artroza este cel mai des provocata mecanic, in care lovituri repetate, provocate de articulatii, in conditiile unui proces ineficient de autoreparare duc la aparitia si cresterea in dimensiune a microleziunilor a articulatiei. Daca asociem inaintarea in varsta cu aceste microleziuni si cu puterea scazuta de vindecare a organismului este usor sa intelegem cum a aparut ideea ca artroza este o boala fara leac.

Socuri repetate in articulatie duc la paratia de microleziuni care nu sunt reparate de catre organism. Acestea cresc in dimensiuni si astfel prin  actiunea mecanica a articulatiei apare durerea la mobilizarea articulatiei, adica la miscare sau mers.

Durerea este rapid insotita de inflamatie, care strica in continuare suprafetele de contact din interiorul articulatiei. In plus, inflamatia zadarniceste actiunea factorilor de crestere cu care organismul incearca sa repare articulatia. Astfel, cu cat trece timpul, creste inflamatia, iar artroza se agraveaza.

Artroza tratament

Trebuie vazut daca nu cumva putem inversa procesul degenerativ. Exista un tratament care inverseaza exact acest proces si care foloseste doar factori anti-inflamatori si de crestere ai persoanei in cauza.

Astfel, se recolteaza de la pacient 60 de ml de sange in 6 seringi de cate 10 ml care se pun la incubator timp de 6-9 ore. Dupa care, cele 6 seringi sunt centrifugate timp de 10 minute la 5000 de rotatii pe minut. Din fiecare seringa mare, se extrag cate 3 ml de ser intr-o seringa mai mica. Cele 6 seringi mici rezultate se pun la congelator la -18 grade C. Mai tarziu, continutul lor este injectat printr-un filtru antibacterian in articulatia bolnava, cate o seringa pe saptamana. In seringa nu exista substante straine, adica nu amestecam cu nimic sangele procesat, si prin urmare tot ce rezulta din aceasta procesare este propriu organismului pacientului.

In seringa se gasesc factori anti-inflamatori cat si factori de crestere a tesuturilor.

Astfel, prin acest tratament pentru artroza dispare atat inflamatia cat si efectul de corodare care impiedica repararea tesutului bolnav.

Acest tratament pentru artroza se numeste terapia Orthokine si ofera o snsa reala de vindecare a pacientilor cu artroza.

Share.

3 Comments

 1. Artroza este o afectiune degenerativa cu localizare la nivelul diverselor articulatii:sold (coxartroza),genunchi (gonartroza),colana (spondiloza).
  Medicina naturista dispune de tratament foarte efficient in aceasta problema de sanatate,constand in:-plante cu effect antiinflamator
  -plante cu effect de regenerarea a cartilajului
  -plante cu effect de refacere a lichidului sinovial
  -plante cu efect de alcalinizare a organismului
  Tratamentul se urmeaza timp de 3 luni de zile,perioada in care durerile generate de artroza se diminueaza simtitor pana la disparitie.
  Pentru tratarea artrozei si refacerea cartilajului articular sunt necesare mai multe cure de tratament consecutive,urmare de perioade de pauza.
  Vestea cea mai buna este ca persoanele care apeleaza la tratamentele naturiste,sunt consecvente si increzatoare in eficienta acestor produse,nu ajung la protezari ale articulatiilor care,de cele mai multe ori,comporta un risc crescut.
  Segmentul de populatie la care tratamentul naturist are rezultate garantate este 45-70 ani ani.Dupa aceasta varsta,eficacitatea tratamentului scade,insa poate fi administrat ca si tratament antiinflamator si analgezic (reducerea durerii).

  Scrieti-mi pe adresa plantevindecatoare@gmail.com si ,in schimbul unui onorariu modic,am sa va intocmesc schema te tratament pe baza de plante pe care sa o urmati timp de 3 luni de zile.

  Adrian Udrea,fitoterapeut,nutritionist,Timisoara,
  colaborator al revistei Formula As

 2. Produs natural obtinut in statiunea Bazna, direct din apele minerale foarte bogate in cloruri de natriu, potasiu, magneziu, calciu, iodura si bromura de natriu, care se fierb si prin evaporare se depune sarea. Este indicata pentru boli si afectiuni reumatismale, artroze, discopatii lombare, afectiuni ortopedice, nevralgii, stari posttraumatice, afectiuni ale sistemului nervos, boli ginecologice (polipi cervicali, trompe infundate, sterilitate). Mai multe informatii gasiti aici: http://www.naturisti.ro/cumpara/sare-de-bazna-900g-6599252

 3. ana.amaritei botosani on

  a
  Am fost diag cu artroza incipienta de aprox 3 luni dar nu am gasit un tratament corespunzator pina in prezent.Va rog sa-mi intocmiti d-voastra o schema de tratam naturista .Va multumesc

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.