Azil de batrani privat deschis de curand in centrul Bucurestiului

2

680_articolS-a deschis un azil pentru bătrâni situat în zona centrală a oraşului Bucureşti, Vis-a-vis de Spitalul Colentina. Azilul a fost conceput şi dotat pentru a oferi un maxim de confort şi siguranţă membrilor seniori ai familiei dumneavoastră. Sunt oferite condiţii la cele mai înalte standarde occidentale de calitate cu un plus de personalizare şi originalitate, într-un mediu ambiant plăcut şi familial menit să vă confere căldura şi sentimentul de acasă.

Stefania Petre, unul dintre managerii www.azilprivat.ro este o mână de fier într-o mănuşă de catifea:

“La începutul carierei am avut şansa de a întâlni o persoană ce mi-a marcat traseul profesional, un medic ce mi-a devenit mentor; acesta a ştiut să creadă în mine, mi-a dat mână liberă şi m-a ajutat să prind aripi. Are o expresie favorită: Dacă vezi că un om poate bate recordul la înot într-un bazin de mici dimensiuni, aruncă-l într-un bazin mai mare. Este un slogan pe care l-am adoptat şi îmi place să cred că, la randul meu, îl pun în aplicare cu oamenii cu care lucrez.”

Despre Azil Privat

Personalul centrului este educat pentru îngrijire cu dragoste şi loialitate şi oferă supraveghere permanentă persoanelor cu diverse afecţiuni precum: – sechele post AVC (pareze), demenţă Alzheimer aflat în stadiul de început sau mediu de boală, care nu sunt agresive fizic sau verbal, afecţiuni reumatismale degenerative, stări post traumatice şi post operatorii, afecţiuni care generază şi intreţin deficitul motor.

comunicat de presa

Sursa: Televiziunea Medicala

Share.

2 Comments

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.