Cauți un dentist pentru copii în București sau Timișoara? DENT ESTET 4 KIDS oferă micuților toate condiţiile pentru a se acomoda cu medicul dentist

Cauți un dentist pentru copii în București sau Timișoara? DENT ESTET 4 KIDS oferă micuților toate condiţiile pentru a se acomoda cu medicul dentist

0

Unde găsești un dentist pentru copii în București sau Timișoara? DENT ESTET 4 KIDS este răspunsul potrivit – are soluții la marea problemă…. cum să învingă copilul teama de dentist. DENT ESTET 4 KIDS ne propune un top 5 lucruri importante pentru sănătatea dinților lui!

Am înţeles mai bine decât oricine cât de mult contează să-i oferi copilului toate condiţiile pentru a se acomoda cu medicul dentist, ne spun specialiștii de la DENT ESTET 4 KIDS. Ei le dezvăluie părinților care sunt cele mai importante lucruri de care trebuie să ţină cont pentru sănătatea dinților copilului! Cu o experiență de peste cinci ani în stomatologia pediatrică și în tehnici de comunicare cu cei mici, DENT ESTET 4 KIDS a venit, în primul rând, ca o rezolvare a multor afecţiuni dentare fără soluţie în clinicile private. Cauți un dentist pentru copii în București, cauți un dentist pentru copii  în Timișoara? DENT ESTET 4 KIDS înseamnă o clinică în Capitală și, de numai o lună, încă o clinică deschisă în zona centrală a Timisoarei.

stomatologie copil in scaun dentist

Care sunt cele mai importante lucruri de care trebuie să ţineţi cont pentru sănătatea dinților copilului? Iată un Top 5 când cauți un dentist pentru copii:

– În cursul dimineţii este mai uşor de lucrat cu micuţul pacient, acesta este odihnit şi cooperant. Timpul nu vă permite să veniți cu cel mic la dentist? DENT ESTET 4 KIDS a dezvoltat programul educativ dedicat grădiniţelor: „Să creştem zâmbete sănătoase”. Copiii vin însoţiţi de către educatoare la o consultaţie dentară gratuită realizată de către… Zâna Măseluţă.

– Dinţii de lapte trebuie trataţi şi pot fi sigilaţi! Cariile dinților de lapte poate duce, în timp, la apariţia infecţiilor respiratorii şi afecţiuni ale stomacului, rinichilor, articulaţiilor şi inimii. Dinţii de lapte trebuie trataţi pentru ca afecţiunea să fie transmisă dinţilor definitivi.

– DENT ESTET 4 KIDS are soluţii pentru a învinge frica și durerea. Prioritatea DENT ESTET 4 KIDS este să-i ajute pe copiii cu un grad crescut de anxietate, cu afecţiuni dentare severe, de cele mai multe ori sunt refuzaţi în clinicile dentare din România, să se acomodeze cu tratamentul, prin colaborarea medicului stomatolog cu specialistul în anestezie pediatrică şi adesea cu psihologul clinicii. DENT ESTET 4 KIDS este singura clinică dentară pentru copii care oferă două tipuri de sedare adaptate vârstei, afecţiunilor şi stării generale de sănătate a copilului.

– Psihologul este întotdeauna pregătit să vină în sprijinul copiilor şi al părinţilor! Aceasta, pentru că există cazuri în care copiii refuză vizita la medicul dentist, din cauza traumelor anterioare sau a poveştilor spuse de cei din jurul lor. Sunt însă și părinţi care îşi doresc să înveţe cum să comunice mai uşor cu copiii lor.

– Țineți cont că instruirea constantă a medicilor în afara ţării aduce tehnici noi de tratament!

stomatologie dentist joaca copil

Cauți un dentist pentru copii în București, cauți un dentist pentru copii  în Timișoara? DENT ESTET 4 KIDS a fost conceput ca un loc în care medicii stomatologi să fie specializaţi în tratamente dentare adaptate copiilor, aparatura şi întregul ambient să fie dedicate micuţilor pacienţi, să existe soluţii reale pentru tratarea copiilor anxioşi şi să inspire siguranţă, în primul rând în faţa copiilor, şi apoi în faţa părinţilor. Clinicile DENT ESTET 4 KIDS ,dispun de tehnologie de ultima generație, precum radiologia computerizată cu nivel scăzut de radiații, specială pentru copii, tehnologie ce permite efectuarea unor consultații minim invazive de diagnostic și tratament, și oferă cele mai avansate tehnici de anestezie și tratament.

Ce spun părinții care căutat un dentist pentru copii în București sau Timișoara și au apelat la DENT ESTET 4 KIDS?  ”Cred că aveți medici foarte buni, ca și asistentele de altfel, iar faptul că le dă curaj și nu există teama de a reveni la medicul stomatolog, indiferent de neplăcerile create în acea oră”, ”Când am intrat pe ușa DENT ESTET 4 KIDS am avut cea mai frumoasă senzație”, ”Suntem încă clienți noi, dar prima și a doua și a treia impresie sunt de bine. Am întâlnit echipa profi, mediu minunat.”

stomatologie receptie loc joaca

Cauți un dentist pentru copii în București? Clinica DENT ESTET 4 KIDS funcționează pe str. Av. Mircea Zorileanu nr. 62 B, telefon: 021-224 17 14, mobil 0755-60 20 20, e-mail: office@de4kids.ro.
Cauți un dentist pentru copii în Timișoara? Clinica DENT ESTET 4 KIDS s-a deschis de curând pe str.Independenţei, nr. 15, mobil: 0742-10 77 77, e-mail: contact@de4kids.ro.

GALERIE FOTO:

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.