Ce trebuie sa stim despre osteoartrita

Ce trebuie sa stim despre osteoartrita

0

Peste 150 de milioane de persoane din întreaga lume suferă de diverse forme de artrită, dintre care cea mai frecventă este osteoartrita. Mai expuse la această boală sunt femeile cu vârste cuprinse între 20 si 50 de ani, însă osteoartrita îi afectează deopotriva şi pe bărbaţi. Produsul natural MSM, cu o formulă de ultimă generaţie pe baza de MSM, Curcumin, Boswellia şi Gheara matei, ajută la reducerea inflamaţiilor şi durerilor în osteoartrită şi alte afecţiuni osteo-articulare.

Ce este osteoartrita
Osteoartrita este o afecţiune cauzată de deteriorarea cartilajului care protejează articulaţiile. În absenţa cartilajului, în timp, oasele ajung să se frece între ele şi să provoace dureri puternice celor care suferă de această afecţiune. Coloana vertebrală, şoldurile şi genunchii sunt zonele cele mai afectate de osteoartrită, însă leziuni ale structurilor articulare şi oaselor se pot înregistra şi la nivelul degetelor de la mâini sau de la picioare. Fără un tratament corespunzator, osteoartrita de la nivelul genunchiului conduce la invaliditate la unul din 10 bolnavi.

Factori de risc asociaţi osteoartritei
Apariţia osteoartritei se datorează modificărilor întâlnite în structura cartilajului, modificări ce fac ca acesta să se distrugă într-un ritm mai rapid decât ar putea să se regenereze. Greutatea corporală excesivă este una dintre cauzele care pot conduce la instalarea osteoartritei, întrucat kilogramele în plus tensionează suplimentar articulaţiile, în special pe cele de la nivelul genunchilor şi şoldurilor. Osteoartrita este influenţată şi de vârsta, istoricul afecţiunilor din familie şi de alte leziuni articulare minore pe care pacientul le-a suferit anterior. De asemenea, anumite tipuri de activităţi care presupun ridicarea de greutăţi sau sporturile care suprasolicită articulaţiile, cresc în timp riscul apariţiei osteoartritei.

Simptomele osteoartritei
Durerea este cel mai puternic simptom al osteoartritei, împiedicându-i pe cei care suferă de această afecţiune se desfăşoare cele mai banale activităţi: de la ridicatul de pe scaun şi până la manevrarea obiectelor de uz casnic. Durerea este mai puternică la sfârşitul zilei, după încheierea activităţilor şi, pe măsură ce boala avansează, se manifesta chiar şi în momentele de repaus. Alte simptome frecvente sunt deformările articulare şi rigiditatea corpului dimineaţa, la trezire sau dupa o perioadă mai lungă lipsită de activitate fizică.

Cum te poate ajuta produsul natural MSM
Prin compoziţia complexă pe bază de MSM (1500mg), Gheara Diavolului (50mg), Curcumin (40mg), Boswellia (60mg) şi Gheara matei (20mg), produsul natural MSM ajută la reducerea inflamaţiilor şi durerilor în afecţiunile osteo-articulare: osteoartrita, artrita reumatoida, spondiloza cervicală, guta, miozita, etc. Ajută la creşterea mobilităţii articulare şi la menţinerea stabilităţii şi integrităţii tesutului conjunctiv. De asemenea, protejează oasele, tendoanele, ligamentele, pielea, părul şi ajută la vindecarea fără cheloid şi cicatrici inestetice a acneei, arsurilor, plăgilor şi ranilor. În plus, MSM are efect antioxidant şi imunomodulator.
Produsul natural MSM ajunge până la 45 de zile de administrare.

MSM face parte din portofoliul Secom şi este disponibil în farmaciile şi magazinele cu profil naturist din întreaga ţară.
comunicat de presa

Sursa: Televiziunea Medicala

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.