Cea mai mare lectie de igiena orala din lume in Romania

Cea mai mare lectie de igiena orala din lume, in Romania

0

Romanii vor sa doboare recordul mondial pentru “Cea mai mare lectie de igiena orala din lume”! Evenimentul va fi organizat sambata, 16 mai, iar la el vor participa peste 1500 de persoane.

Evenimentul din Parcul Municipal din Targu Mures se va desfasura sub titulatura “Dental Weekend 2015”. Practic, weekendul dedicat igienei orale este cel din 15-16 mai. Doborarea recordului mondial si desfasurarea celei mai mari lectii de igiena orala este obiectivul a doua asociatii de studenti la stomatologie din Romania: Clubul “Prietenii Dintisorilor”, parte a Fundatiei Studium-Prospero), împreuna cu Organizatia Studenteasca de Medicina Dentara (OSMD Tg. Mures). Gigantica lectie de igiena orala se va încheia cu un concert al solistei Adda.

Cea mai mare lectie de igiena orala, pana acum, la Cairo

Un cunoscut brand elvetian de igiena orala este sponsorul principal al acestui eveniment, oferind atat kiturile de igiena orala participantilor, cat si suport organizatorilor cu informatii si personal calificat: dr. Ana Stevanovic va sustine aceasta lectie de igiena orala.

Actualul record mondial pentru cea mai mare lectie de igiena orala a fost stabilit anul acesta în Cairo unde au participat 1200 de oameni. Obiectivul organizatorilor este de a stabili un nou record mondial reunind peste 1500 de persoane. Pentru a îndeplini criteriile Guinness World Records, lectia de igiena orala va dura minim 30 de minute, timp în care toti participantii vor primii instructiuni de igiena orala simultan. Astfel, peste 40 de studenti si cadre medicale vor ajuta lectorul în coordonarea evenimentului.

Pentru a asigura cea mai buna desfasurare a acestui eveniment de igiena orala, toti studentii si cadrele medicale vor fi instruite în prelabul conform conceptului de profilaxie ITOP (individually trained oral prophylaxis), anunta organizatorii.

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.