Celulita: ce este, de ce apare si cum scapam de ea

Celulita: ce este, de ce apare si cum scapam de ea

0

 

Foarte multe femei sufera de celulita, acel aspect de coaja de portocala. Multe femei folosesc tratamente costisitoare care sunt complet inutile.

celulita

Cuprins:

  1. Generalitati
  2. Ce este celulita
  3. Sfaturi

Ce este celulita si de ce apare

Celulita se formeaza din cauza atrofierii muschilor, lucru care se intampla atunci cand stratul muscular este slabit si nedefinit, si se desprinde de piele, facand astfel neatragatoarele depozite de grasime vizibile.

Din pacate, tratamentul anti-celulitic nu are legatura cu pielea, ci cu muschii. Disparitia celulitei nu are nimic de-a face cu pierderea in greutate, chiar si cele mai slabe fete pot avea celulita!

Celulita nu este un proces reversibil, ea poate sa dispara.  Indiferent de greutate sau de varsta, poti scapa de celulita fara sa iei pastile sau tratamente costisitoare, dar inutile.

Celulita – sfaturi

Cum putem scapa de celulita:

  1. Cremele si lotiunile nu ne scapa de celulita
  2. Celulita nu se transmite genetic
  3. Poti scapa de celulita la orice varsta!
  4. Fiind o “afectiune” a muschilor, o poti repara prin exercitii. Exercitiile nu sunt grele si le poti efectua in propria casa, concentrandu-te pe miscari specifice zonei cu probleme. Poti gasi pe Youtube diferite filmulete cu exercitii!
  5. Executand miscari pentru partea de jos a corpului, antrenezi zonele musculare cu probleme si, astfel, celulita incepe usor usor sa dispara.
  6. Bea multa apa! Hidratarea este foarte importanta, mai ales pentru muschi, care sunt formati din 70-80% apa. In plus, apa curata organismul de toxine si mentine pielea tanara si curata.

sursa

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.