Lansare scurt metraj pentu pacientii cu lupus

Lansare scurt metraj pentu pacientii cu lupus

0

Boala lupus si simptomele acesteia au devenit tot mai cunoscute publicului in ultimii ani, atat datorita contributiei presei, cat si a internetului. Consecintelor acestei boli pentru pacientii cu lupus ramane inca greu de imaginat pentru cineva care nu s-a confruntat personal, sau prin experienta unor apropiati cu aceasta boala.

lupus

Redarea unor situatii concrete, reale din viata pacientilor cu lupus ar putea aduce in mintea publicului o imagine corecta a provocarilor cu care se confrunta aceste persoane, dar si a modului in care acestea reusesc sa le faca fata.

Asociatia Pacientilor cu Afectiuni Autoimune si Asociatia Lupus Romania, cu sprijinul GSK Romania, au realizat un scurt metraj inspirat de personaje si situatii reale: povestile a patru oameni – o adolescenta, un barbat, o femeie matura si o alta mai tanara – aflati in stadii diferite ale bolii si intampinand aspecte diferite ale vietii cu lupus – adolescenta, iubire, maternitate, profesie, viata casnica, proiecte si vise personale.

Lansare scurt metraj pentu pacientii cu lupus

Lansarea acestui scurt metraj pentru pacientii cu lupus se face pe data de 4 iunie, ora 16, in incinta Clubul Taranului, aflat in curtea Muzeului Taranului, accesul facandu-se prin Str. Monetariei.

Confirmarea dumnevostra se face la adresa de email: rozalina.lapadatu@gmail.com. Pentru informatii suplimentare va rugam sa sunati la 0722.886.163.

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.