Lentilele progresive Hoya – solutia pentru persoanele afectate de presbiopie

Lentilele progresive Hoya – solutia pentru persoanele afectate de presbiopie

0

Lentilele progresive iti permit sa vezi cu o singura pereche de ochelari la distanta, intermediar si aproape. Persoanele care au probleme atat cu vederea la distanta, cat si cu cea de aproape, erau nevoite, pana la aparitia lentilelor progresive, sa poarte 2 perechi de ochelari sau ochelari cu lentile bifocale, care, din cauza liniei vizibile delimitatoare, imbatraneau purtatorii.

Lentilele progresive au un camp de progresie ingust, mediu sau larg si sunt folosite pentru toate distantele, avand  un aspect cosmetic foarte placut, datorita faptului ca tranzitiile dintre campurile de progresie sunt invizibile.

De ce sunt lentilele progresive Hoya speciale si diferite fata de restul lentilelor?

Cu o abordare orientata spre cercetare, bazandu-se pe tehnologii revolutionare, Hoya a dezvoltat lentile progresive personalizate, care ofera o corectie mai precisa asupra vederii fiecarui pacient in parte.

Tehnologia Hoyalux iD analizeaza si simuleaza felul in care ochii nostri vad. Prin designul patentat Integrated Double Surface, lentilele tale progresive vor fi modelate si personalizate pentru modul tau de vizualizare a lumii. Este prima tehnologie care configureaza ambele suprafete ale lentilei, ceea ce duce la tranzitii mai confortabile intre obiectele aflate la distante apropriate sau departate, campuri vizuale mai largi si la eliminarea aberatiilor si senzatiilor de miscare in vederea ta periferica.

Lentilele progresive Hoyalux iD sunt lentile care echilibreaza diferenta de prescriptie medicala pentru ochiul stang si ochiul drept, care s-a dovedit ca duce la un dezechilibru vizual.  Tehnologia patentata Binocular Harmonization Technology, care sta la baza lentilelor progresive Hoyalux iD , imbunatateste cu adevarat vederea binoculara, asigurand focalizare, stabilitate constanta, perfecta si fara efort pentru purtator.

Lentilele progresive

Lentilele progresive produse de Hoya:

  1. MyStyle V+ este prima lentila progresiva personalizata complet, conceputa special pentru toate activitatile zilnice: condus, gatit, citit, activitati de recreere, etc.
  2. LifeStyle V+ sunt lentile progresive special concepute pentru diferite stiluri de viata: pentru persoane active, care isi modifica frecvent atentia intre obiecte apropiate si departate, si pentru persoanele care se focuseaza pe obiecte aflate la diferite distante.
  3. WorkStyle V+ sunt lentile de interior, perfecte pentru persoanele cu hobby-uri si profesii specializate care necesita un nivel ridicat de concentrare si perfectiune.
  4. Nulux iDentity V+ sunt lentile monofocale adaptate la conditiile personale de purtare.

Lentilele progresive Hoyalux iD s-au bucurat si de aprecierea specialistilor in domeniu, primind doua medalii de aur la festivalul international OPTYKA 2014, din Polonia, pe 8 noiembrie 2014 si premiul „Lentila Optica a Anului” pentru Hoyalux iD MyStyle V+, in Marea Britanie, in cadrul „Optician Awards”, din 24 aprilie 2014.

Daca vrei sa afli mai multe despre lentilele progresive comercializate de Hoya si despre tehnologiile care stau la baza acestor produse de ultima generatie, viziteaza pagina oficiala a producatorului  http://www.hoyaluxid.com/ro/despre-hoyalux-id/

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.