Leo Iorga va fi operat în regim de urgenţă

Leo Iorga va fi operat în regim de urgenţă

0

Leo Iorga, va fi operat în regim de urgență, pe 9 mai, pentru extirparea unei tumori cerebrale, a anunţat muzicianul Adrian Ordean, pe contul său de pe platforma de socializare Facebook.

Leo Iorga

“Colegul şi prietenul meu Leo Iorga trebuie să se supună unei operaţii în regim de urgenţă pe data de 9 mai 2014. Operaţia are ca scop extirparea unei tumori cerebrale”, a scris Adrian Ordean.

Leo Iorga mai are nevoie de 8.000 de euro pentru această intervenţie chirurgicală, a  adăugat Adrian Ordean.

Pe Facebook a fost creată pagina “Alături de Leo Iorga”, pe care a fost lansată o campanie de strângere de fonduri pentru Leo Iorga.

Leo Iorga, unul dintre cei mai iubiţi solişti rock de la noi, are nevoie de ajutorul nostru – al colegilor, al prietenilor, al fanilor, al oamenilor cu suflet. După ce în urmă cu trei ani a învins cancerul la plămân, revenindu-şi destul de repede după intervenţia chirurgicală la care a fost supus – graţie unei echipe de medici profesionişti – acum Leo se confruntă din nou cu această boală. Trebuie să fie operat urgent, în 9 mai 2014, pentru a i se extirpa o tumoră pe creier (…)”, se spune pe pagina “Alături de Leo Iorga”.

Pe pagina de Facebook a fost postat şi un cont în care cei interesaţi pot face donaţii. Contul în lei este deschis la BCR: RO 98 RNCB 0318 0006 7289 0001 pe numele Iorga Leonard.

Leo Iorga va fi operat pe 9 mai la Spitalul Monza – Brain Institute din Bucureşti, au declarat, pentru MEDIAFAX, apropiaţi ai artistului.

sursa: mediafax.ro

 

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.