Medici internationali ofera consultatii gratuite in spital si second opinion pentru victimele din Colectiv

0

Intermedicas – Second Opinion (www.intermedicas.com), impreuna cu Fundatia Policlinici Sociale Regina Maria si-au unit fortele pentru a oferi in mod gratuit pentru pacientii arsi in urma tragediei din Clubul Colectiv consultatii in spital (4 si 5 noiembrie) si expertiza de second opinion (noiembrie si decembrie), de la 2 dintre cei mai reputati medici din Israel, specializati in tratarea armatei din zone de conflict.

Profesorul Linton David-Michael, Director Medical la sectia de Terapie Intensiva din cadrul Hadassah Medical Center va fi in Bucuresti pe 4 si 5 noiembrie pentru a consulta pacienti din spitalele de stat.

Prof. Josef Haik, director al sectiei de Arsi din cadrul Sheba Medical Center din Israel, va acorda second opinion referitor la solutii medicale de ultima generatie, pentru reconstructia tesutului.

PROF. LINTON DAVID-MICHAEL, HADASSAH MEDICAL CENTER, VIZITE LA SPITAL, 4 SI 5 NOIEMBRIE

Profesorul Linton David-Michael este Directorul Medical al sectiei de Terapie Intensiva din cadrul Hadassah Medical Center. Acest spital a pus bazele medicinei moderne in Israel si implementeaza recunoscutul sistem “Medicina de Maine”, prin care incorporeaza solutii foarte avansate de tratament personalizat pentru pacientii sai.

Prof. Linton David-Michael va fi in Bucuresti in datele de 4 si 5 noiembrie si va consulta gratuit pacientii din spitalele de stat, care au suferit arsuri grave in urma incidentului din clubul Colectiv.

Vizitele vor fi realizate doar la solicitarea si cu acordul familiilor, care solicita acest lucru clinicii Intermedicas.

PROF. JOSEF HAIK, SHEBA MEDICAL CENTER, EVALUARI SECOND OPINION

Prof. Josef Haik este directorul sectiei de Arsi din cadrul Sheba Medical Center din Israel, cel mai avansat centru medical israelian, specializat in trarea pacientilor cu arsuri foarte grave. Domnia sa va acorda in mod gratuit, pentru Intermedicas, expertiza de second opinion tinerilor care au suferit arsuri grave in incidentul de la Colectiv. Recomandarile sale si ale echipei pe care o conduce vor viza solutiile de chirurgie reconstructiva complexa si de recuperare pe termen mediu si lung.

Dosarele vor fi trimise echipei din Israel de catre Intermedicas.
Partenerii implicati in proiect sustin costurile consultatiilor si ale expertizei de second opinion.

Gestionarea cazurilor de reconstructie chirurgicala implica totodata costuri semnificative pe termen mediu si lung.

Persoanele care doresc sa sprijine acest proces sunt rugate sa doneze pentru Cazul Colectiv in conturile Fundatiei CMU- Regina Maria:

  • RO70 RZBR 0000 0600 1278 5673 / LEI – Raiffeisen Bank Ag Bucuresti
  • RO43 RZBR 0000 0600 1278 5674/ EURO – Raiffeisen Bank Ag Bucuresti

“Este o situatie in care cuvintele spun prea putin, mai ales in conditiile in care multi dintre noi probabil cunosteam persoane care au fost prezente in seara respectiva.
Ne dorim sa sprijinim eforturile profesionale si umane ale medicilor romani care in aceste zile au lucrat sub o presiune inimaginabila. Prin prisma expertizei pe care Intermedicas o are in nise medicale, ne dorim sa aducem o contributie la eforturile acestor medici. Cei doi medici implicati au o vasta expertiza in tratarea soldatilor din zonele de conflict si credem ca experienta lor va contribui la imbunatatirea semnificativa a situatiei in care se afla tinerii internati. Rugam familiile si prietenii sa sune la numarul indicat pentru a programa o vizita sau pentru a evalua un dosar medical”, declara Ana Maria Marian, CEO Intermedicas.

DESPRE INTERMEDICAS

Fondata in anul 2011, Intermedicas este prima clinica din Romania specializata exclusiv pe servicii de second opinion medical, cu acces direct la medici de talie internationala din Europa SUA si Japonia. Intermedicas ofera servicii de second opinion, diagnosticare si tratament medical in Romania si in strainatate si specializari medicale de nisa – chiropractica, nimfoplastie sau aritmologie.

De asemenea, Intermedicas a implementat un program lunar de Visiting Professors in care pacientii pot intalni in fiecare luna medici cu expertiza internationala in diferite practici medicale. Nu in ultimul rand, Intermedicas este un activ broker de medici.

Pentru mai multe detalii, va invitam pe http://www.intermedicas.com si www.facebook.com/intermedicas.

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.