MedLife a deschis cea de-a doua clinica in Timisoara

MedLife a deschis cea de-a doua clinica in Timisoara

0

Hyperclinica MedLife, deschisa la Timisoara, are 21 de cabinete medicale si ofera pacientilor investigatii si tratamente pentru 26 de specialitati.

Clinica MedLife ofera servicii integrate de ambulator, imagistica si laborator, iar, incepand de anul viitor va pune la dispozitia pacientilor si servicii medicale in regim de spitalizare de zi. Clinica include o sala de mici interventii chirurgicale, un departament specializat de pediatrie, ce cuprinde servicii de cardiologie si chirurgie pediatrica, dar si un departament de dermatologie, dotat cu echipamente moderne si tehnologii revoluționare pentru tratamentul diferitelor afectiuni ale pielii.

Aparat eMatrix_Procedura dermatologicaPacientii pot accesa, pe baza trimiterii de la medicul de familie, urmatoarele specialităti, decontate de CAS: dermatologie, ORL, cardiologie, pediatrie, gastroenterologie, neurologie, medicina interna.  Investitia se ridica la un milion de euro. Hyperclinica MedLife Timsoara are o suprafata totala de 1.600 de metri patrati, la care se adauga un spatiu de parcare si o suprafata verde. Echipa medicaa este formata din peste 60 de medici si personal de suport.

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.