Moment de bilant pentru Camera de Comert Industrie si Agricultura Timisoara. Proiectele medicale din 2015

0

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timisoara incheie anul cu un bilant bogat. Printre numeroase programe din diverse domenii de activitate, CCIAT a derulat si cateva proicte din domeniul medical.

Prin intermediul proiectului Proiect ”CASE – Competente Antreprenoriale Sociale”, finantat prin Fondul Social European, Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, a imbunatatit accesul persoanelor din grupurile vulnerabile, la piata muncii din Regiunile Vestsi Sud-Est, atat in economia sociala, cat si in economia formala. Beneficiile proiectului:

  • 7 structuri de economie sociala (SES-uri), din care 5 in mediul rural si 3 gestionate de CCIAT, dintre care amintim Centrul de Kinetoterapie si Masaj Banat Giroc (cu personalitate juridica distincta, cu CCIAT actionar)
  • 1600 de servicii medicale gratuite -peste 500 clienti
  • 4 campanii de constientizare si informare a populatiei
  • 4 simpozioane medicale
  • participare la 2 targuri de joburi sociale si 2 expozitii locale.

Centrul Regional de Afaceri CRAFT este unul dintre cele mai importante centre logistice si de resurse din Judetul Timis, conceput la standarde europene, pentru a gazdui evenimente economice, sociale si culturale de anvergura: seminarii, simpozioane, congrese nationale si internationale, targuri si expoztii. Astfel, Centrul Regional de Afaceri Timisoara a gazduit un targ de cariere medicale, cu 500 de participanti, conferinta PHARMABUSINESS, cu 500 participanti, Congresul ATI, cu 3000 de vizitatori si Congresul de Pediatrie, cu peste 4000 de vizitatori.

Share.

Leave A Reply